Απομένει ένα προαπαιτούμενο από τα 22 - Η κινητικότητα των καθηγητών στην Παιδεία - iefimerida.gr

Απομένει ένα προαπαιτούμενο από τα 22 - Η κινητικότητα των καθηγητών στην Παιδεία

Απομένει ένα προαπαιτούμενο από τα 22 - Η κινητικότητα στην παιδεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη βεβαιότητα ότι η δόση των 2,5 δισ. ευρώ θα εκταμιευτεί κανονικά τη Δευτέρα εκφράζουν πηγές του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών μετά και τη συνεδριάση του Euroworkring Group.

Στη συνεδρίαση της Τετάρτης το Euroworking Group επιβεβαίωσε την κάλυψη των 21 από τα 22 προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης. Το προαπαιτούμενο που υπολείπεται αφορά την κινητικότητα στο υπουργείο Παιδείας και θα καλυφθεί με τροπολογία που θα κατατεθεί την Πέμπη στη Βουλή.

Αυτό επιβεβαιώνουν και οι δηλώσους του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, νωρίτερα, στο ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84», ο οποίος είπε ότι αύριο θα ανακοινωθεί με ποιο τρόπο «θα μπορέσουν να απορροφηθούν καθηγητές ειδικοτήτων που καταργήθηκαν είτε σε μονάδες του υπουργείου Υγείας, είτε ως ωρομίσθιοι στα δημόσια ΙΕΚ, ή σε άλλες ειδικότητες όπως αισθητικής, κομμωτικής, που υπάρχει δυνατότητα άσκησης ελεύθερου επαγγέλματος, αλλά και σε διοικητικές υπηρεσίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ