Αυτός είναι ο 19χρονος Βρετανός που δολοφονήθηκε στα Μάλια - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο 19χρονος Βρετανός που δολοφονήθηκε στα Μάλια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δημοσιότητα ήρθαν τα στοιχεία του 19χρονου Βρετανού τουρίστα Tyrell Matthews Burton, ο οποίος δολοφονήθηκε από συμπατριώτη του στα Μάλια κατά τη διάρκεια συμπλοκής περίπου 30 συμπατριωτών του.

Ο Tyrell, γνωστός και με το ψευδώνυμο Sterling ο οποίος δούλευε βοηθός πωλητή σε κατάστημα ρούχων, φέρεται να δολοφονήθηκε από έναν άλλο 19χρονο Βρετανό με κουζινομάχαιρο, αναφέρει η Mirror, ενώ τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός πως ο Tyrell είχε συμπληρώσει τα 19 του χρόνια λίγες ώρες πριν, ενώ θα έφευγε την επόμενη ημέρα για την Αγγλία.

Η αστυνομία, η οποία είχε δει το πρόσωπο του δράστη από τις κάμερες, έκανε εφόδους σε συγκεκριμένο δωμάτιο όπου φέρεται να έμενε ο 19χρονος δολοφόνος και εντόπισε τα ματωμένα ρούχα του και τα παπούτσια του. Λίγες ώρες αργότερα, ο ύποπτος συνελήφθη.

Σοκαριστική είναι και η κατάθεση ενός αυτόπτη μάρτυρα του 18χρονου Harry Nye από το Κεντ, ο οποίος είδε την μοιραία συμπλοκή και αναφέρει πως ο 19χρονος Tyrell ήταν «πνιγμένος» στο αίμα, ενώ παράλληλα κάνει λόγο για μεγάλη κωλυσιεργία του ασθενοφόρου. «Το ασθενοφόρο έκανε αιώνες να έρθει και η αστυνομία καθόταν σαν να έλεγε ''είναι απλά ακόμη ένας Βρετανός''. Δε θα μπορούσαν να νοιαστούν λιγότερο», δηλώνει ο νεαρός Αγγλος.

Αν και δεν είναι γνωστά τα αίτια της συμπλοκής, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο νεαρός από το Λέϊτον σκοτώθηκε μετά από συνάντηση αντίπαλων ομάδων νεαρών, οι οποίοι αποφάσισαν να «λύσουν» τις διαφορές τους στα Μάλια.

Αυτός είναι ο 19χρονος Βρετανός που δολοφονήθηκε στα Μάλια | iefimerida.gr 0

φωτογραφία: Mirror

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ