Νέος πόλεμος Καμίνη -Χρυσής Αυγής -Ο δήμος Αθηναίων λέει όχι στα συσσίτια του μίσους - iefimerida.gr

Νέος πόλεμος Καμίνη -Χρυσής Αυγής -Ο δήμος Αθηναίων λέει όχι στα συσσίτια του μίσους

Νέος πόλεμος Καμίνη -Χρυσής Αυγής -Ο δήμος Αθηναίων λέει όχι στα συσσίτια του μί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν τη γάτα με το ποντίκι παίζουν Γιώργος Καμίνης και Νίκος Μιχαλολιάκος με αφορμή τη νέα κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στο Δήμο Αθηναίων και τη Χρυσή Αυγή. Ο κ.Καμίνης δεν έδωσε άδεια στο κόμμα της Χρυσής Αυγής για να προχωρήσει στο γνωστό συσσίτιο του μίσους ή αλλιώς μόνο για Ελληνες και ο Νίκος Μιχαλολιάκος προκειμένου να παρακάμψει την απαγόρευση της διανομής τροφίμων και ρούχων από το δήμο Αθηναίων και να μην δημιουργηθούν τα επεισόδια που σημειώθηκαν την τελευταία φορά αποφάσισε να μετατρέψει το συσσίτιο σε πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Αττικής.

Μετά την απόφαση να πραγματοποιήσει ο Γ.Γ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος ανοιχτή ομιλία στην πλατεία Αττικής, στελέχη του ακροδεξιού κόμματος θεωρούν πως ούτε ο δήμος Αθηναίων, ούτε η αστυνομία θα επιχειρήσουν να αποτρέψουν την πολιτική εκδήλωση ενός κοινοβουλευτικού κόμματος, όπως αναφέρει το protothema.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ