Eπεσε «ψαλίδι» στη Γενική Γραμματεία Ισότητας -Ποιές θέσεις και τμήματα κόπηκαν - iefimerida.gr

Eπεσε «ψαλίδι» στη Γενική Γραμματεία Ισότητας -Ποιές θέσεις και τμήματα κόπηκαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αναδιάρθρωση της Γενικής Γραμματείας Ισότητας προχώρησε το υπουργείο Εσωτερικών, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Η αναδιάρθρωση έρχεται με καθυστέρηση ετών αφού είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το 2010.

Όπως τονίζει το υπουργείο «στο πλαίσιο της εντολής που έδωσε ο Πρωθυπουργός κατά την σύσκεψη του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης για την επιτάχυνση του μεταρρυθμιστικού έργου και της αναδιάρθρωσης του δημοσίου, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών προχώρησε ήδη στην αναδιάρθρωση της Γενικής Γραμματείας Ισότητας».

Σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα :

Οι 25 οργανικές μονάδες μειώνονται σε 8 οργανικές μονάδες

Καταργείται η θέση του Γενικού Διευθυντή

Από τις 25 θέσεις ευθύνης καταργούνται οι 17

Οι 5 διευθύνσεις της Γ. Γ. Ισότητας συγχωνεύονται σε 2

Τα τμήματα από 19 μειώθηκαν σε 6

«Με το νέο οργανόγραμμα η Γενική Γραμματεία Ισότητας γίνεται πιο λειτουργική και πιο αποτελεσματική για τον πολίτη, ενώ παράλληλα μειώνονται σημαντικά τα έξοδα του κρατικού προϋπολογισμού» τονίζει η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ