Απάντηση Ρέμου για το προκλητικό πάρτι στη Μύκονο: Εγώ τραγουδάω, δεν χύνω πανάκριβες σαμπάνιες - iefimerida.gr

Απάντηση Ρέμου για το προκλητικό πάρτι στη Μύκονο: Εγώ τραγουδάω, δεν χύνω πανάκριβες σαμπάνιες

Απάντηση Ρέμου για το προκλητικό πάρτι στη Μύκονο: Εγώ τραγουδάω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Χιούμορ του μέσου Ελληνα» χαρακτηρίζει ο Αντώνης Ρέμος τα όσα είπε κατά τη διάρκεια συναυλίας του στη Μύκονο για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και την Ανγκελα Μέρκελ, ενώ όσον αφορά τις σπατάλες που έγιναν στο μαγαζί όπου τραγουδούσε απαντά ότι αυτός το μόνο που έκανε ήταν η δουλειά του, δηλαδή τραγούδησε και μόνο. «Δεν πίνω σαμπάνιες, δεν ανοίγω σαμπάνιες, δεν χύνω σαμπάνιες και δεν πληρώνω σαμπάνιες. Αυτό το κάνουν άλλοι», είπε χαρακτηριστικά.

Η πρόσφατη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο έγινε αντικείμενο κριτικής και έντονου σχολιασμού τόσο λόγω των αλόγιστων σπαταλών με τις σαμπάνιες αξίας χιλιάδων ευρώ, όσο και για τα σχόλια του τραγουδιστή για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών και την Γερμανίδα καγκελάριο.

Ο τραγουδιστής εξέδωσε ανακοίνωση, που δημοσιεύει το sfygmosradio.gr και η οποία έχει ως εξής:

«Δεν πίνω σαμπάνιες, δεν ανοίγω σαμπάνιες, δεν χύνω σαμπάνιες και δεν πληρώνω σαμπάνιες. Αυτό το κάνουν άλλοι. Εγώ το μόνο που κάνω είναι να τραγουδώ και να προσπαθώ να διασκεδάζω τον κόσμο. Και προσπαθώ να το κάνω καλά. Γι' αυτό και μόνο μπορώ να απολογηθώ. Για όλα τα άλλα, το κάνουν οι άλλοι. Ούτε θέλω, ούτε πρέπει, ούτε είναι οι δουλειά μου να απολογηθώ.

Οσον αφορά το χιούμορ με τον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας, είναι χιούμορ. Χιούμορ που εκφράζεται πολλές φορές στην υπερβολή, αλλά χιούμορ. Το χιούμορ του μέσου Ελληνα! Σε αυτούς ανήκω και εγώ και με αυτόν τον τρόπο αντιδράμε στη σκληρή, σημερινή πραγματικότητα στην οποία μας έχουν επιβάλλει να ζούμε.

Αντώνης Ρέμος»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ