H συγκλονιστική Ελληνίδα με το μαγαζί στη Χάρητος που έβγαινε με τον Γουόρχολ, τη Μινέλι και την Τζάγκερ [εικόνα] - iefimerida.gr

H συγκλονιστική Ελληνίδα με το μαγαζί στη Χάρητος που έβγαινε με τον Γουόρχολ, τη Μινέλι και την Τζάγκερ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανέμορφη, διακριτική, εξαιρετικά ταλαντούχα – από τις κορυφαίες σχεδιάστριες κοσμημάτων παγκοσμίως- η Ιλεάνα Μακρή υπήρξε ένα από αγαπημένα κορίτσια του Αντι Γουόρχολ αλλά και των σούπερ σταρ της εποχής, όπως μαρτυρά και η παρακάτω φωτογραφία.

H συγκλονιστική Ελληνίδα με το μαγαζί στη Χάρητος που έβγαινε με τον Γουόρχολ, τη Μινέλι και την Τζάγκερ [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Στη φωτογραφία η Ιλεάνα Μακρή διακρίνεται στην άκρη του καναπέ δίπλα στην Μπιάνκα Τζάγκερ, να αποφεύγει για μια ακόμη φορά τα φλας.

Ιλεάνα Μακρή – της οποίας το κατάστημα Μαγεία στη Χάρητος αποτελεί ένα μικρό ιερατείο μόδας για την Αθήνα- δεν έχει το προφίλ της κοσμικής τζετσέτερ. Με φιλοσοφικές ανησυχίες, έχει μελετήσει διάφορες θρησκείες και έχει επιλέξει μια ζωή διακριτική μακριά από τις κραυγαλέες κοσμικότητες. Αλλωστε, η καριέρα της έχει απογειωθεί τα τελευταία χρόνια, αφού συνεργάζεται με τις διάσημες αδελφές Mary-Kate και Ashley Olsen και τα κοσμήματά της βρίσκονται στις βιτρίνες των πιο εκλεκτών και επιλεκτικών βέβαια καταστημάτων της Νέας Υόρκης. Αλλωστε το να φωτογραφίζεται ο Αρμάνι, φορώντας ένα κόσμημα δημιουργία της, δεν αποτελεί μικρό κατόρθωμα για οποιονδήποτε δημιουργό στο χώρο της μόδας.

H φωτογραφία προέρχεται από τη σελίδα Ιleana Makri στο facebook.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ