Τι δείχνουν οι βαλλιστικές, συγκριτικές εξετάσεις από το καλάσνικοφ του Μάριον Κόλα - iefimerida.gr

Τι δείχνουν οι βαλλιστικές, συγκριτικές εξετάσεις από το καλάσνικοφ του Μάριον Κόλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την συμμετοχή του Μάριο Κόλα στις προηγούμενες συμπλοκές των Αλβανών δραπετών με δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας σε Στερεά Ελλάδα και Ηπειρο επιβεβαιώνουν οι μέχρι τώρα βαλλιστικές, συγκριτικές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στο όπλο του κακοποιού.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε πως έξι κάλυκες που περισυνελέγησαν από το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Κόλα, προέρχονται από το καλάσνικοφ που έφερε πάνω του ο κακοποιός και το οποίο κατασχέθηκε μετά το πέρας της συμπλοκής.

Από το ίδιο όπλο προέρχονται:

οκτώ κάλυκες που βρέθηκαν σε ένα κλεμμένο LADA στις 16 Ιουνίου. Από το συγκεκριμένο όχημα κακοποιοί είχαν πυροβολήσει κατά αστυνομικών σε μπλόκο της ΟΠΚΕ Βοιωτίας, στη διασταύρωση του «Παλαιού Λεβέντη».

τρεις κάλυκες που βρέθηκαν στη συμβολή της Ιωνίας Οδού με την Εθνική Οδό Άρτας - Τρικάλων (κόμβος Αγγέλης), όπου κακοποιοί πυροβόλησαν κατά αστυνομικού μπλόκου από ένα κλεμμένο ΝISSAN, τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Ιουλίου

έξι κάλυκες που βρέθηκαν εντός του NISSAN, το οποίο εγκατέλειψαν οι δράστες στην Φιλιππιάδας Πρεβέζης, τις επόμενες ώρες της ίδιας ημέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ