Προκήρυξη για τη θέση του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου του ΤΧΣ -Τι προσόντα πρέπει να έχει - iefimerida.gr

Προκήρυξη για τη θέση του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου του ΤΧΣ -Τι προσόντα πρέπει να έχει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δημοσιότητα έδωσε τη Δευτέρα το υπουργείο Οικονομικών την προκήρυξη για τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Το νέο μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου θα επιλεγεί από ειδική επιτροπή και θα προσληφθεί με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, μετά από την έγκριση του Euro Working Group.

Υπενθυμίζεται ότι η θέση έμεινε κενή μετά την παραίτηση του Μάριου Κολλιόπουλου, ο οποίος αποχώρησε από το Ταμείο επικαλούμενος διαφωνίες ως προς τον τρόπο λειτουργίας του

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η 9η Αυγούστου του 2013.

Τα προσόντα:

Οι υποψήφιοι για τη θέση πρέπει να έχουν τα ακόλουθα προσόντα:

  • Εκπαίδευση: Πτυχίο πανεπιστημίου, ιδανικά στα Οικονομικά ή Χρηματοοικονομικά. Θα εξεταστούν και οι αιτήσεις υποψηφίων με τίτλο σπουδών στη Λογιστική ή την Νομική.
  • Γλώσσες: Τέλειος χειρισμός της αγγλικής γλώσσας
  • Εργασιακή εμπειρία: Ο Αναπληρωτής CEO του Εκτελεστικού Συμβουλίου θα επιλεγεί μεταξύ υποψηφίων με εμπειρία είτε στην επενδυτική και λιανική τραπεζική είτε στα χρηματοοικονομικά.
  • Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν ακόμα ισχυρές αναλυτικές ικανότητες και μια ευρεία γνώση για επιχειρηματικά θέματα, καθώς και να είναι διατεθειμένοι να δουλεύουν υπό συνθήκες πίεσης.
  • Το νέο μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου θα προσληφθεί εφόσον δεν υπάρχουν νομικά ή προσωπικά κωλύματα και περιορισμοί, όπως αναφέρεται στο άρθρο 4 του νόμου 3864/2010.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ