Εντεκάχρονη από την Υεμένη ομολογεί ότι η οικογένειά της απειλεί να τη σκοτώσει αν δεν παντρευτεί [βίντεο] - iefimerida.gr

Εντεκάχρονη από την Υεμένη ομολογεί ότι η οικογένειά της απειλεί να τη σκοτώσει αν δεν παντρευτεί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονιστικό βίντεο 11χρονης από την Υεμένη, το οποίο δημοσιεύτηκε χθες στο LiveLeak, δείχνει το ανήλικο κορίτσι να μονολογεί απεγνωσμένα για την απόφαση της οικογένειάς της να την παντρέψει, ομολογώντας πως είναι έτοιμη να αφαιρέσει τη ζωή της αν συμβεί κάτι τέτοιο.

Η Nada Al-Ahdal λέει πως αναγκάστηκε να διαφύγει στο σπίτι του θείου της και πως η οικογένειά της την απειλεί ότι θα την σκοτώσει αν δεν δεχτεί να παντρευτεί εκείνον που έχουν επιλέξει για εκείνη.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο υποχρεωτικός γάμος ανήλικων κοριτσιών αποτελεί κοινή πρακτική και έθιμο στη συγκεκριμένη χώρα, όπως και σε πολλές άλλες.

Η 11χρονη μάλιστα προειδοποιεί μπροστά στην κάμερα ότι προτιμά να αυτοκτονήσει παρά να παντρευτεί, πως πολλά κορίτσια στην ηλικία της έχουν αφαιρέσει τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από το προδιαγεγραμμένο πεπρωμένο τους και πως η συγκεκριμένη πρακτική είναι εγκληματική.

Το βίντεο κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει σάλο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ