Το σημείο στο οποίο έπεσε νεκρός ο Μάριον Κόλα - Βίντεο από τα μπλόκα για τον εντοπισμό του Κούπα - iefimerida.gr

Το σημείο στο οποίο έπεσε νεκρός ο Μάριον Κόλα - Βίντεο από τα μπλόκα για τον εντοπισμό του Κούπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός κατά τη διάρκεια της «μάχης» που δόθηκε στη συμβολή του Καλαμά με τον Ζαλογγοπόταμο λίγο έξω από το χωριό Βροσύνα έπεσε τα ξημερώματα ο Αλβανός καταζητούμενος κακοποιό Μάριον Κόλα. Οι δραπέτες εντοπίστηκαν από θερμική κάμερα και κατά τη διάρκεια της άγριας συμπλοκής έπεσαν εκατοντάδες σφαίρες, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες γύρω στις 100 ενώ σύμφωνα με άλλες περισσότερες από 200.

O Μάριαν Κόλα και ο Ιλίρ Κούπα, έπεσαν σε ενέδρα της ΕΚΑΜ δίπλα από γέφυρα, κοντά σε μονοπάτι που συνήθως χρησιμοποιείται από λαθρεμπόρους ναρκωτικών. Ο 27χρονος Ιλιρ Κούπα κατάφερε να διαφύγει στο δάσος και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του με την αστυνομία να έχει στήσει δεκάδες μπλόκα στους γύρω δρόμους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δεύτερος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων Ιλίρ Κούπα, βρίσκεται στις απόκρυμνες πλαγιές κοντά στον ποταμό Καλαμά και θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα ξεφύγει από τον αστυνομικό κλοιό. Στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο της αστυνομίας.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ρέμα του Ζαλογγοπόταμου, σε απόσταση 600 μέτρων από το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο διαβόητος κακοποιός Μαριάν Κόλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο και ένα σακίδιο με τρόφιμα.

Τα ευρήματα, θεωρούν οι αστυνομικοί, ότι ανήκουν στον καταζητούμενο αλβανό δραπέτη Ιλίρ Κούπα, ο οποίος κατόρθωσε να διαφύγει τα ξημερώματα, κατά την ένοπλη συμπλοκή με άνδρες της Αστυνομίας.

Από τις 6 το απόγευμα στις έρευνες, οι οποίες επικεντρώνονται στα χωριά του Κάτω Ζαλόγγου, συμμετέχει και ένα υπερσύγχρονο ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος.

Το σημείο στο οποίο έπεσε νεκρός ο Μάριον Κόλα - Βίντεο από τα μπλόκα για τον εντοπισμό του Κούπα  | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία: Epirusgate.blogspot.com

Βίντεο: Epirusgate.blogspot.com, paramythia-online.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ