Ομολόγησε ο βομβιστής της Λάρισας- Πήρε εντολή από διαβόητο κακοποιό - iefimerida.gr

Ομολόγησε ο βομβιστής της Λάρισας- Πήρε εντολή από διαβόητο κακοποιό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της μεγάλης έκτασης έκρηξης η οποία είχε ως στόχο τον εκφοβισμό εισαγγελέα, καθώς ο 39χρονος συλληφθείς κατονόμασε διαβόητο κακοποιό ως τον εντολοδόχο του.

Οπως αναφέρουν κορυφαίες αστυνομικές πηγές στο iefimerida.gr, ο 39χρονος που συνελήφθη, φέρεται να ομολόγησε πως είχε δεχθεί εντολές από διαβόητο κακοποιό ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης, προκειμένου να τοποθετήσει τον μεγάλης ισχύος εκρηκτικό μηχανισμό στην οδό Μανδηλαρά στο κέντρο της Λάρισας, στη γειτονιά όπου έμενε εισαγγελέας η οποία στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με την απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Τρικάλων με ελικόπτερο του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού.

Ο 39χρονος μάλιστα, έδωσε στην ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία του δεύτερου δράστη ο ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία, ενώ φέρεται να έχει εμπλακεί στο παρελθόν σε υποθέσεις εκβιασμών.

Οι δύο δράστες, μετέβησαν την Παρασκευή από την Αθήνα στη Λάρισα με ένα μαύρο Huyndai και τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό που ισοπέδωσε μια ολόκληρη γειτονιά.

Οι δύο δράστες, είναι κάτοικοι Περάματος και η ΕΛ.ΑΣ διενεργεί κατ'οίκον έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν νέα πιθανά στοιχεία.

Ωστόσο όπως επισημαίνεται, οι δράστες φαίνεται πως είχαν σκοπό απλά να τρομοκρατήσουν την εισαγγελέα, καθώς λείπει σε άδεια και δεν βρίσκεται στην οικεία της.

Φωτογραφίες: larissanet.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ