Τα ζώδια του Σαββάτου 20 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 20 Ιουλίου

Τα ζώδια του Σαββάτου 20 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασχοληθείτε με τον σύντροφο και τα παιδιά και διασκεδάστε. Εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Θα κάνετε κάποιες πετυχημένες κινήσεις και θα σταθεροποιήσετε το εισόδημα σας. Μερικές φορές κάποια άλλα άτομα παίρνουν αποφάσεις για σένα κι αυτό σε εκνευρίζει αφάνταστα. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο.

Ταύρος

Αποφύγετε στα οικονομικά σας να κάνετε κινήσεις που μπορούν να σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας. Καλύτερα να ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα με θέματα εργασιακά που ευνοούνται καθώς και με σημαντικά σχέδια γύρω από τον χώρο της δουλειάς που τώρα μπορείτε να τα προωθήσετε. Μπορείτε να πάτε διακοπές να περάσετε ευχάριστα και να ανανεωθείτε. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας γιατί θα συμβούν ξαφνικά γεγονότα που θα σας αναστατώσουν και δεν πρέπει να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Στα συναισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα σκεφτείτε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε άλλο ένα βήμα και να συμβιώσετε με το ταίρι σας ή να επισημοποιήσετε το δεσμό σας.

Δίδυμοι

Αν η σχέση σας δοκιμάζεται απ' την ένταση που υπάρχει μεταξύ σας, δεν αποκλείεται να είναι η αρχή για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία και κινηθείτε με προσεκτικά βήματα. Οι παράνομες σχέσεις μπορεί να είναι γοητευτικές αλλά υπάρχει ο κίνδυνος το επόμενο διάστημα να το πληρώσετε ακριβά. Οι δεσμευμένοι που έχετε τυχόν προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι ένα καλό διάστημα για να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις. Οργανωθείτε καλύτερα για να μπορέσετε να αναδείξετε τα ταλέντα και την ευφυία σας.

Καρκίνος

Αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να βάλετε άμεσα σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε για την επέκταση της δουλειάς σας. Αυτήν την εβδομάδα είναι η τελευταία σας ευκαιρία πριν από την δύσκολη αστρολογικά, καλοκαιρινή περίοδο. Είναι ιδανική περίοδος για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Επειδή εσείς εκφράζεστε με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο, δε σημαίνει ότι και οι άλλοι θα πρέπει να αποδέχονται τη συμπεριφορά σας. Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα.

Λέων

Προσοχή σε τυχόν οικονομικές εξαπατήσεις. Επεξεργαστείτε καλά, λόγια και υποσχέσεις που σας λένε ειδικά από άτομα που σας έχουν απογοητεύσει και στο παρελθόν. Μην απογοητευτείτε από τυχόν μικροαναποδιές που ενδεχομένως να προκύψουν, δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Οι συνθήκες και τα προβλήματα που προέκυψαν για τους περισσότερους από εσάς τον τελευταίο καιρό στον επαγγελματικό τομέα έχουν δοκιμάσει στο έπακρον τα όριά σας. Στα οικονομικά σας, ρυθμίστε με καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σας, για να μην αναγκαστείτε να οδηγηθείτε σε δανεισμό.

Παρθένος

Οι αδέσμευτοι θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα αφήσετε τους άλλους να σας πλησιάσουν και να σας φλερτάρουν έντονα. Όσοι επιμείνετε όμως στους στόχους σας θα έχετε καλά αποτελέσματα έως και αξιόλογες ευκαιρίες. Προσπαθείστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει, για να μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα. Στα οικονομικά σου θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα και μετά να παραπονιέσαι ότι δεν σε φτάνουν. Στον οικονομικό σας τομέα, αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα δείτε, ότι σιγά – σιγά ότι θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται καθώς θα κλείσετε κάποιες συμφωνίες που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

Ζυγός

Οι προβληματισμοί θα είναι ζωηροί γι αυτό οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία. Εξοικονομήστε ελεύθερο χρόνο για να μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδια σας. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις γιατί θα βρεθείτε μόνοι και δεν θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες των εργασιακών σας θεμάτων. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε ξαναβρεί την χαμένη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στον επαγγελματικό σας τομέα. Στα οικονομικά τα έξοδα σας θα είναι περισσότερα από όσα είχατε υπολογίσει και θα αγχωθείτε πολύ.

Σκορπιός

Προσοχή στα παρακινδυνευμένα οικονομικά ρίσκα για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Στα επαγγελματικά σας, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από την πίεση που είχατε λόγω των αυξημένων σας υποχρεώσεων και έτσι θα μπορέσετε να εφαρμόσετε πιο αποτελεσματικές μεθόδους, για να έχετε πρόοδο και επιτυχία στην καριέρα σας. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, φροντίστε να μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας το σύντροφο σας, γιατί η υπομονή του έχει εξαντληθεί. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα συνεργασιών και να μεθοδεύσετε σωστά τις κινήσεις σας. Τα τρέχοντα οικονομικά σας, αλλά και τα βαθύτερα συναισθηματικά σας, θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την περίοδο.

Τοξότης

Αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις πάνω στον πανικό σας, γιατί θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα φέρει σημαντικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν έντονα. Οι αδέσμευτοι θα θέσετε ως προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή, την ανεύρεση ενός ερωτικού συντρόφου. Στα οικονομικά σας, θα έχετε όλο το χρόνο για να καταστρώσετε τα σχέδια σας και να τα εκτελέσετε προσεκτικά.

Αιγόκερως

Θα δεχθείτε την βοήθεια και την στήριξη των δικών σας ανθρώπων σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Μία επιθυμία για να κάνετε κάτι μαζί με άλλους ανθρώπους σήμερα. Οι ελεύθεροι κοινωνικοί και αξιαγάπητοι δημιουργείτε μια ευχάριστη εικόνα γύρω σας. Στον εργασιακό χώρο, ένα παρασκήνιο σε βάρος σας από συνεργάτες, δεν αποκλείετε να σας αιφνιδιάσει και να σας στεναχωρήσει.

Υδροχόος

Διατηρήστε τη ψυχραιμία σας και αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις. Θα βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ταλαιπωρούσαν όπως νομικά, περιουσιακά αλλά και για προβλήματα που αντιμετωπίζατε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μην κάνετε καινούργια ανοίγματα γιατί δεν ευνοείστε. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε και στον οικονομικό τομέα αυτό το διάστημα. Στον αισθηματικό τομέα θα χρειαστεί να κάνετε λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να ισορροπήσετε τις καταστάσεις.

Ιχθείς

Η καθημερινότητα θα αρχίσει πλέον να σας απασχολεί έντονα από εδώ και στο εξής. Θα κινητοποιηθείτε για να ξεκινήσετε μια διαδικασία αλλαγών σε πολλούς τομείς της ζωή σας αφού έχετε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο όπου δεν μπορείτε να κάνετε πίσω και πρέπει να προχωρήστε μπροστά. Οι υποχρεώσεις που θα αναλάβετε, θα σας αγχώσουν με αποτέλεσμα να εργάζεστε περισσότερες ώρες. Παράλληλα θα σας απασχολήσουν διάφορα οικογενειακά προβλήματα και θα πρέπει να βρείτε άμεσα λύσεις για να τα τακτοποιήσετε. Το ευχάριστο είναι ότι τελικά δεν θα έχετε πρόβλημα στο να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να παραμείνει η δουλειά σας σε ισορροπία.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ