Νέες περιπέτειες για τον «χαζομπαμπα» Κανι Γουέστ - Επιτέθηκε σε παπαράτσι [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέες περιπέτειες για τον «χαζομπαμπα» Κανι Γουέστ - Επιτέθηκε σε παπαράτσι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάλλον τα νεύρα του νέου μπαμπά Κάνι Γουέστ είναι τεντωμένα τον τελευταίο καιρό και θύμα του οξύθυμου μουσικού αυτή τη φορά ήταν ένας παπαράτσι, ο οποίος τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό και απόπειρα ληστείας.

Οπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, «Ο Γουέστ είναι πιθανό να έκανε απόπειρα ληστείας πέρα από την επίθεση στον παπαράτσι»

Η σκηνή διαδραματίστικε στο αεροδρόμιο μπροστά σε εκατοντάδες φλας, όταν ο Κάνι έφευγε από το χώρο συνοδευόμενος από τον σωματοφύλακά του και περίπου 4-5 παπαράτσι πλησίασαν και άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες, πράγμα που ο τραγουδιστής της R&B έτσι κι αλλιώς απεχθάνεται.

Ένας από αυτούς ήταν μάλλον επιθετικός με τις ερωτήσεις για τη σχέση του με την Κιμ Καρντάσιαν, αγνοώντας τις παρακλήσεις του Γουέστ να σταματήσει και προκαλώντας τελικά την οργή του.

Ο μουσικός κυριολεκτικά εξερράγη αρπάζοντας και δέρνοντας τον παπαράτσι μπροστά σε φλας και κάμερες. Το ασθενοφόρο έφθασε στη σκηνή να μαζέψει τον φωτογράφο που ήταν πεσμένος στο έδαφος ενώ ο Γουέστ τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα τώρα θέλει να απαγγείλει κατηγορίες εναντίον του Κάνι Γουέστ και όπως αναφέρει το κανάλι ΤΜΖ, έχει ήδη περάσει από ανάκριση από την αστυνομία σχετικά με το περιστατικό, ενώ κατηγορεί το μουσικό και για απόπειρα κλοπής του εξοπλισμού του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ