«Πέρασε» το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ – Απουσίαζε ο Απόστολος Κακλαμάνης, καταψήφισε το άρθρο 12 η Φωτεινή Πιπιλή - iefimerida.gr

«Πέρασε» το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ – Απουσίαζε ο Απόστολος Κακλαμάνης, καταψήφισε το άρθρο 12 η Φωτεινή Πιπιλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την αναμενόμενη υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τη ΝΕΡΙΤ έπεσε η αυλαία των συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Βουλής. Στην ονομαστική ψηφοφορία, την οποία ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ καθώς και ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ κατά δήλωσαν οι βουλευτές από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, σε σύνολο 260 παρόντων βουλευτών, «ναι» επί του νομοσχεδίου δήλωσαν 155 βουλευτές, «όχι» 104 ενώ ένας βουλευτής δήλωσε παρών.

Πάντως από τα κόμματα της συγκυβέρνησης, η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή καταψήφισε το άρθρο 12 για τον μεσολαβητή. Μένει να δούμε αν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στις σχέσεις της με τη Νέα Δημοκρατία όπως στην περίπτωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Πάρη Κουκουλόπουλου που στο πολυνομοσχέδιο καταψήφισε το άρθρο για τη δημοτική αστυνομία.

Ο μόνος βουλευτής της κυβέρνησης που απουσίαζε από τη διαδικασία ήταν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης. Από την ψηφοφορία απουσίαζαν και όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ