Η φωτογραφία του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου μετά την περιπέτεια της υγείας του που ανέβασε στο instagram η Μαρί Σαντάλ [εικόνα] - iefimerida.gr

Η φωτογραφία του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου μετά την περιπέτεια της υγείας του που ανέβασε στο instagram η Μαρί Σαντάλ [εικόνα]

τέως βασιλιάς κωνσταντίνος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη φωτογραφία εικονίζεται ο Κωνσταντίνος μαζί με το γιο του, Παύλο και την σύζυγο του Παύλου, Μαρί Σαντάλ, με δύο φιλικά τους πρόσωπα, στο εστιατόριο γνωστού ξενοδοχείου στο Πόρτο Χέλι.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στις 17 Ιουλίου, την ίδια μέρα που στην περιοχή του Τατοΐου, λίγο πιο μακριά από το πρώην βασιλικό κτήμα, είχε ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά. Στο σημείο της πυρκαγιάς βρέθηκε ο δευτερότοκος γιος του Κωνσταντίνου, Νικόλαος, με τη σύζυγο του Τατιάνα, οι οποίοι γευμάτιζαν σε παραδοσιακή ταβέρνα της Βαρυμπόμπης τη στιγμή εκείνη και έσπευσαν να ενημερωθούν για την εξέλιξη.

Ας σημειωθεί ότι προ 10ημέρου συναγερμός σήμανε στους γιατρούς του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, όταν ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, λιποθύμησε και είχε έντονους πόνους στο ουροποιητικό σύστημα.

Λόγω της προηγούμενης περιπέτειας της υγείας του, οι γιατροί του έκριναν ότι έπρεπε να νοσηλευτεί και γι' αυτό μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Οι γιατροί συγκάλεσαν ιατρικό συμβούλιο, προκειμένου να αποφασίσουν τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της υγείας του. Ο τέως βασιλιάς υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, και κατέληξαν ότι το πρόβλημα σχετίζεται με το ουροποιητικό σύστημα και όχι με την καρδιά του.

Το 2009, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε υποβληθεί σε διπλή χειρουργική επέμβαση για την αντικατάσταση αποτιτανωμένης αορτικής βαλβίδας. Όλα είχαν πάει καλά και ύστερα από λίγο καιρό συνέχισε κανονικά τις υποχρεώσεις του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ