«Φρούριο» η Αθήνα για την επίσκεψη του Σοίμπλε -4.000 αστυνομικοί θα σαρώνουν την πόλη - iefimerida.gr

«Φρούριο» η Αθήνα για την επίσκεψη του Σοίμπλε -4.000 αστυνομικοί θα σαρώνουν την πόλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κάστρο» θυμίζει από το πρωί η Αθήνα λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που έχουν παρθεί για την επίσκεψη του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, με πάνω από 4.000 αστυνομικούς να βρίσκονται σε επιφυλακή κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πρωτεύουσα.

Η ΕΛ.ΑΣ, έχει πάρει όλα τα μέτρα για την επίσκεψη του Γερμανού υπουργού, απαγορεύοντας όλες τις δημόσιες συναθροίσεις και πορείες στην περιοχή που θα βρίσκεται, ενώ παράλληλα κλειστοί θα είναι οι σταθμοί του μετρό από τις 9.30 το πρωί σε «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμό» και οι σταθμοί «Κατεχάκη» και «Μέγαρο Μουσικής» από τις 9.30 το πρωί έως και 12.30 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Στα επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας, περιλαμβάνονται οι έλεγχοι με σκύλους στις γύρω περιοχές και σε ταράτσες, θα υπάρχουν εφεδρικές δυνάμεις για το ενδεχόμενο διαδηλώσεων, ενώ επίσης περιλαμβάνονται και εναέριοι έλεγχοι για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τρομοκρατικού χτυπήματος.

Δείτε αναλυτικά εδώ ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ