«Μπλόκο» από την Τουρκία για την Εθνική Νέων ανδρών – Κόντρα στην Ισπανία στον προημιτελικό - iefimerida.gr

«Μπλόκο» από την Τουρκία για την Εθνική Νέων ανδρών – Κόντρα στην Ισπανία στον προημιτελικό

«Μπλόκο» από την Τουρκία για την Εθνική Νέων ανδρών – Κόντρα στην Ισπανία στον π
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τουρκία ήταν τελικά ο αντίπαλος που κατάφερε να ανακόψει τη φρενήρη ως τώρα πορεία της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στο τελευταίο παιχνίδι της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης στο Ταλίν το συγκρότημα του Κώστα Μίσσα ηττήθηκε με 70-72.

Επειτα από αυτό, η Εθνική ομάδα πήρε τη δεύτερη θέση στον Ε' όμιλο και έτσι θα αντιμετωπίσει την Ισπανία για τον προημιτελικό το απόγευμα της Παρασκευής. Τα υπόλοιπα ζευγάρια στα οποία θα κριθούν τα εισιτήρια για τον ημιτελικό είναι Τουρκία-Ρωσία, Ιταλία-Λιθουανία και Λετονία-Μαυροβούνιο.

Στο παιχνίδι απέναντι στην Τουρκία, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άργησε να βρει το δρόμο προς το καλάθι (0-18 στο ξεκίνημα) και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο καταγράφοντας τη χειρότερη εμφάνισή της στη διοργάνωση, με 9 στα 25 σουτ και 12 λάθη. Στη συνέχεια η ομάδα «ξύπνησε», κάλυψε τη διαφορά και προηγήθηκε, αλλά η Τουρκία «απάντησε» ανακτώντας το προβάδισμα το οποίο κράτησε ως το τέλος.

Κορυφαίοι σκόρερ της ελληνικής ομάδας, που τελείωσε τον αγώνα με 26/56 σουτ και 21 λάθη, ήταν οι Μποχωρίδης 25, Παπαπέτρου 20, Καμπερίδης 17 και Λαρεντζάκης 6 (με 3/10 σουτ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ