Ο κατά φαντασίαν τρισεκατομμυριούχος Αρτέμης Σώρρας ξαναχτύπησε - Θέλει να αγοράσει το κτίριο της Ελευθεροτυπίας - iefimerida.gr

Ο κατά φαντασίαν τρισεκατομμυριούχος Αρτέμης Σώρρας ξαναχτύπησε - Θέλει να αγοράσει το κτίριο της Ελευθεροτυπίας

Ο κατά φαντασίαν τρισεκατομμυριούχος Αρτέμης Σώρρας ξαναχτύπησε - Θέλει να αγορά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά το γεγονός ότι χάθηκε από την επικαιρότητα όσο ξαφνικά είχε εμφανιστεί, ο -κατά δήλωσή του- πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, άγνωστος σε κάθε αρχή τρισεκατομμυριούχος Αρτέμης Σώρρας, ο άνθρωπος που «έδινε» 600 δισ. για να αγοράσει όλο το χρέος της Ελλάδας, ξαναχτύπησε.

Μετά από αρκετούς μήνες που κανείς δεν γνωρίζει τις κινήσεις του εμφανίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, σε δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί πρώην εργαζόμενους της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» που έχουν πετύχει την κατάσχεση του κτιρίου της οδού Μίνωος, έναντι των οφειλών της Χ.Κ. Τεγόπουλος σε αυτούς και ζήτησε να το αγοράσει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ο κ. Σώρρας προσέφερε ένα ποσό κατά πολύ μικρότερο από την σημερινή πραγματική τιμή πώλησης του κτιρίου και επιπλέον ένα αδιευκρίνιστο ποσό για τα σωματεία των εργαζόμενων στον Τύπο.

Φυσικά η προσφορά του απορρίφθηκε.

Να σημειωθεί ότι το κτίριο της πάλαι ποτέ κραταιάς εταιρείας Χ.Κ. Τεγόπουλος είναι ένα τετραώροφο κτίριο στο Νέο Κόσμο, κοντά στο Μετρό, έκτασης πολλών χιλιάδων τετραγωγικών μέτρων με χώρους ισογείου όπου υπήρχε πιεστήριο και μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι, υπόγειο γκαράζ 70 θέσεων και γενικά θεωρείται κτίριο φιλέτο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ