Συναγερμός από ύποπτη ουσία σε επιστολή με παραλήπτη την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα - iefimerida.gr

Συναγερμός από ύποπτη ουσία σε επιστολή με παραλήπτη την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα

Συναγερμός από ύποπτη ουσία σε επιστολή με παραλήπτη την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία περίεργη μαύρη σκόνη και η αδιαθεσία μίας υπαλλήλου ήταν αρκετά για να σημάνει ο συναγερμός στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Σε επιστολή που ήταν στην αλληλογραφία της ΕΚΤ εντοπίστηκε μία ύποπτη μαύρη σκόνη, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί απευθείας ο χώρος και να ξεκινήσουν οι έρευνες.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Φρανκφούρτης, εκ πρώτης όψεως η ουσία δεν φαίνεται επικίνδυνη. Οι υπάλληλοι της ΕΚΤ ενημέρωσαν ότι έλαβαν μια ύποπτη επιστολή, από την οποία έβγαινε μια μαύρη σκόνη και μία από αυτούς που είχαν έρθει σε επαφή με το φάκελο αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Αυτό ήταν που προκάλεσε τη μεγαλύτερη ανησυχία. Ομως, έπειτα από λίγη ώρα τα συμπτώματα της γυναίκας υποχώρησαν, ενώ αργότερα επετράπη στους υπαλλήλους να επιστρέψουν στη δουλειά τους.

«Η ουσία που βρέθηκε θα αναλυθεί εργαστηριακά. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν είναι ακόμη διαθέσιμα», σημειώνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, στην οποία δεν δίνονται πληροφορίες για τον αποστολέα και τον παραλήπτη του γράμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ