Πρωταθλητές για μία ημέρα – Οι πιτσιρικάδες του «Χαμόγελου του παιδιού» προπονήθηκαν με αθλητές του στίβου [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρωταθλητές για μία ημέρα – Οι πιτσιρικάδες του «Χαμόγελου του παιδιού» προπονήθηκαν με αθλητές του στίβου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα στρογγυλό βαρύ πράγμα. Ενα περίεργο κοντάρι. Και ένας χώρος γεμάτο άμμο. Αυτό ήταν στα μάτια τους όταν μπήκαν στο προπονητήριο του Αγ. Κοσμά. Φεύγοντας από εκεί όμως οι πιτσιρικάδες του «Χαμόγελου του παιδιού» ήξεραν πως επρόκειτο για μία σφαίρα, ένα «εργαλείο» για το επί κοντώ και ένα σκάμμα για άλματα. Γιατί έγιναν πρωταθλητές για μία ημέρα και έμαθαν τα μυστικά τριών «ειδικών» με τους οποίους προπονήθηκαν, με το σύνθημα «Αγωνιζόμαστε όλοι για ένα χαμόγελο».

Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ του επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου, τους έδειξε πώς να «πετάξουν». Υπό το βλέμμα του Μιχάλη Σταματόγιαννη τα παιδιά δοκίμασαν να ρίξουν τη σφαίρα όσο πιο μακριά μπορούν. Και η πρωταθλήτρια του τριπλούν Αθανασία Πέρρα έκανε μαζί τους άλματα. Μόνο που στην τελευταία τα παιδιά έδειξαν κάτι που εκείνη κάποτε ήξερε και ξέχασε μεγαλώνοντας. Οτι στο σκάμμα μπορεί να παίξει κανείς, όπως έκαναν και οι πιτσιρικάδες με τα... κουβαδάκια τους στο τέλος της προπόνησης.

Το ραντεβού δόθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας της ομοσπονδίας του στίβου με το «Χαμόγελο του παιδιού», στο οποίο μάλιστα είναι αφιερωμένο και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται το σαββατοκύριακο. Τα παιδιά του ιδρύματος θα δώσουν το παρών στο Ολυμπιακό στάδιο για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των νέων φίλων τους, αφού θα έχουν τη δική τους κερκίδα εκεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ