Τζαμτζής στον Στουρνάρα: Το άρθρο που δίνει 80 εκατ. ευρώ επιπλέον στους απολυμένους της ΕΡΤ δεν θα περάσει - iefimerida.gr

Τζαμτζής στον Στουρνάρα: Το άρθρο που δίνει 80 εκατ. ευρώ επιπλέον στους απολυμένους της ΕΡΤ δεν θα περάσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το άρθρο που δίνει 80 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον για τους απολυμένους της ΕΡΤ ως αποζημιώσεις δεν θα περάσει. Σας το λέω να το ξέρετε!», είπε στον Γιάννη Στουρνάρα ο βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής.

Το σαφές μήνυμα ότι η ΝΔ προσανατολίζεται στην καταψήφιση του άρθρου του πολυνομοσχεδίου που αφορά στις αποζημιώσεις των απολυμένων της ΕΡΤ έστειλε από το βήμα της Βουλής, αργα το βράδυ της Τρίτης ο κ. Τζαμτζής. «Δεν γίνεται από τη μία να λέμε ότι η ΕΡΤ ήταν παραμάγαζο και καλώς την κλείσαμε και από την άλλη να δίνουμε για τις αποζημιώσεις των εργαζομένων της κι άλλα χρήματα».

Το άρθρο 108 του πολυνομοσχεδίου προβλέπει ότι οι απολυμένοι της ΕΡΤ θα αποζημιωθούν με διατάξεις που ίσχυαν προ του μνημονίου και όχι με τον νόμο που επιβάλει πλαφόν 15.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη διάταξη προκαλεί επιπλέον επιβάρυνση κατά 80.000.000 ευρώ με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό για τις αποζημιώσεις να διαμορφώνεται στα 120.000.000 ευρώ έναντι 40.000.000 ευρώ που αρχικά είχαν προϋπολογιστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ