«Με έχει κερατώσει επανειλημμένα», κατηγορεί την πρωταθλήτρια του τένις ο σύζυγος της [εικόνες] - iefimerida.gr

«Με έχει κερατώσει επανειλημμένα», κατηγορεί την πρωταθλήτρια του τένις ο σύζυγος της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πόσο συστηματικά άπιστη του έχει υπάρξει η Μαρτίνα Χίνγκις, η 32χρονη Ελβετίδα πρωταθλήτρια του τένις που μόλις μπήκε στο Tennis Hall of Fame, μίλησε ο σύζυγός της σε ελβετική εφημερίδα.

«Ένα χρόνο μετά τον γάμο είχαμε κανονίσει να βρεθούμε στην Νέα Υόρκη και ήθελα να της κάνω έκπληξη. Όταν όμως έφτασα στο ξενοδοχείο, έκπληκτος έμεινα εγώ αφού η Μαρτίνα δεν ήταν μόνη της στο δωμάτιο».

Αυτό φέρεται να δήλωσε -σύμφωνα με την Huffington post- ο Γάλλος ιππέας Τίμπολντ Χούτιν στην εφημερίδα SonntagsBlick για την σύζυγό του Μαρτίνα Χίνγκις, την Ελβετή πρωταθλήτρια που πέρασε συνολικά 209 εβδομάδες ως το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

«Με έχει κερατώσει επανειλημμένα», κατηγορεί την πρωταθλήτρια του τένις ο σύζυγος της [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Προσθέτοντας πως η Μαρτίνα τον έχει κερατώσει αρκετές φορές κατά την διάρκεια του γάμου τους. Και επισημαίνοντας πως «Η Μαρτίνα έχει μια δική της έννοια του τι είναι ηθικό. Ήταν πάντα έτσι. Νομίζω ότι έχει υπάρξει άπιστη με όλους τους συντρόφους της».

Το ζευγάρι, που πλέον βρίσκεται σε διάσταση, παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2010.

«Με έχει κερατώσει επανειλημμένα», κατηγορεί την πρωταθλήτρια του τένις ο σύζυγος της [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ