Πρόκληση Παναγιώταρου από το βήμα της Βουλής: Αποκάλεσε τον Βεστερβέλε... «κυρία» [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρόκληση Παναγιώταρου από το βήμα της Βουλής: Αποκάλεσε τον Βεστερβέλε... «κυρία» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Αθήνα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος είπε πως η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να θέσει το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, αφού δεν το έκανε ούτε όταν ήρθε η... «κυρία Βεστερβέλε».

Η προσφώνηση του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε προκάλεσε αντιδράσεις στο Κοινοβούλιο, ωστόσο ο προεδρεύων Γιάννης Δραγασάκης δεν προχώρησε σε καμία κίνηση όπως τότε με τον βουλευτή της Χ.Α. Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Εκανε και χιούμορ με την γραβάτα του Γιάννη Στουρνάρα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. «Ο κ. Στουρνάρας τηρεί το πρωτόκολλο, φορά μαύρη γραβάτα σε κηδείες…», είπε κατά την ομιλία του από το βήμα της Βουλής ο Ηλίας Παναγιώταρος. «Μπλε» τον διόρθωσε ο κ. Στουρνάρας.

Δίπλα στον Γιάννη Στουρνάρα καθόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης που χαμογελούσε και πιο δίπλα ο Νίκος Δένδιας, που δεν ξέφυγε από τα πυρά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. «Οσο για τον κ. Δένδια, που ήθελε να πάει για καφέ στο Floral, ας βρει πρώτα τους Αλβανούς που πυροβόλησαν με καλάσνικωφ δίπλα στη ΓΑΔΑ ή τους Αλβανούς δραπέτες που τον έχουν εξευτελίσει».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ