Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί στο Χόλιγουντ-Στη κορυφή ο «Iron Man» - iefimerida.gr

Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί στο Χόλιγουντ-Στη κορυφή ο «Iron Man»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χνάρια του δισεκατομμυριούχου Τόνι Σταρκ που υποδύεται φαίνεται να βαδίζει ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ που βγήκε πρώτος και με διαφορά στην ετήσια λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών που μόλις δημοσίευσε το περιοδικό Forbes.

75 εκ. δολάρια ήταν το «μεροκάματο» του 48χρονου σταρ το διάστημα μεταξύ Ιουνίου 2012 και Ιουνίου 2013 που βρέθηκε να πρωταγωνιστεί τόσο στο Iron Man 3 όσο και στο Avengers.

Ενώ, σύμφωνα με τους ρεπόρτερ, κανείς δεν μπορεί να του πάρει την πρωτιά τα επόμενα χρόνια. Πάντα με την προϋπόθεση ότι θα συνεχίσει να δέχεται να φοράει το κουστούμι του Iron man.

Στην 2η θέση με 60 εκ. δολάρια βρίσκουμε απρόσμενα τον Τσάνινγκ Τάτουμ ο οποίος είχε την έμπνευση να χρηματοδοτήσει μόνος του (μαζί με τον σκηνοθέτη Στίβεν Σόντερμπεργκ) το Magic Mike, την ταινία που ήταν εμπνευσμένη από την προσωπική του εμπειρία ως στρίπερ. Κάτι που σημαίνει ότι μοιράστηκαν εξ' ολοκλήρου και τα 167 εκ. που έκανε αυτή στο box office.

Στο σίκουελ του Wolverine, που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα, οφείλει αποκλειστικά ο Χιου Τζάκμαν το ότι βρίσκεται στην τρίτη θέση με 55 εκ. δολάρια.

Ενώ στην 4η θέση με 52 εκ. δολάρια συναντάμε τον Μαρκ Γουόλμπεργκ που εκμεταλλεύτηκε την απρόσμενη επιτυχία του TED, της κωμωδίας στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με ένα λούτρινο αρκουδάκι.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο Ντουέιν Τζόνσον εξαιτίας του ρόλου του στο Fast & Furious 6 και το τελευταίο G.I. Joe. Ενώ στα σκαριά είναι ένα ακόμη Fast and Furious, το τρίτο Journey και ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο Transformers 4.

Έκτος και καταϊδρωμένος ο Λεονάρντο ντι Κάπριο με μόλις 39 εκ. δολάρια τα οποία και οφείλει στο The Great Gatsby.

Ενώ εντός λίστας βρίσκουμε και τον Άνταμ Σάντλερ με 37 εκ. δολάρια εξαιτίας της επιτυχίας του Hotel Transylvania, που είναι και η μεγαλύτερη της καριέρας του.

Την δεκάδα συμπληρώνει ο 50χρονος Τομ Κρουζ (8ος με 35 εκ. δολάρια) εξαιτίας του Jack Reacher, ο Ντένζελ Ουάσινγκτον (9ος με 33 εκ. Δολάρια) εξαιτίας του Flight και ο 61χρονος Λιαμ Νίσον (10ος με 32 εκ. Δολάρια ) λόγω του Taken.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ