Mεγάλη τιμή για τον Αντώνη Σαμαρά: Θα προσφωνήσει την 68η Σύνοδο στα Ηνωμένα Εθνη - iefimerida.gr

Mεγάλη τιμή για τον Αντώνη Σαμαρά: Θα προσφωνήσει την 68η Σύνοδο στα Ηνωμένα Εθνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ξεχωριστή παρουσία, που θα τον φέρει στο επίκεντρο της παγκόσμιας πολιτικής ηγεσίας θα πραγματοποιήσει ο Ελληνας πρωθυπουργός, αφού όχι απλώς θα παραστεί αλλά και θα προσφωνήσει την 68η Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στις 24 Σεπτεμβρίου.

Για το λόγο αυτό θα επιστρέψει στις ΗΠΑ ενάμιση μήνα μετά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο. Πρώτο ομιλητές στη σύνοδο θα είναι ο γενικός γραμματέας του διεθνούς οργανισμού, Μπαν Γκι-μουν και ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ. Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές που επικαλείται ο Μιχάλης Ιγνατίου στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, καθώς και με στελέχη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας. Μαζί του θα βρίσκεται και ο Ευάγγελος Βενιζέλος για σειρά συαντήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ