Θα παραλύσει ξανά η Αθήνα -Κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις κατά του πολυνομοσχεδίου - iefimerida.gr

Θα παραλύσει ξανά η Αθήνα -Κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις κατά του πολυνομοσχεδίου

Θα παραλύσει ξανά η Αθήνα -Κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις κατά του πολυνομοσχεδί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι αντιδράσεις και οι κινητοποιήσεις ενάντια σε κινητικότητα και διαθεσιμότητα από τα συνδικάτα. Σήμερα θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος ενώ καταγγέλλει ότι «παρά τις αγωνιστικές κορώνες των Δημάρχων στη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ» ορισμένοι δήμοι της Αττικής και της Περιφέρειας δεν έχουν κλείσει.

Στις 19:00 στο Σύνταγμα ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΟΛΜΕ δίνουν ραντεβού στο Σύνταγμα όπου προγραμματίζεται συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή.

Οι βελτιωτικές ρυθμίσεις που ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών και πρόκειται να καταθέσει σήμερα ο Γιάννης Μιχελάκης απορρίφθηκαν από τους Δημάρχους οι οποίοι ζητούν να αποσυρθεί το παρατηρητήριο που ουσιαστικά θα επιτηρεί τα οικονομικά των δήμων κάτι που δεν γίνεται αποδεκτό από την κυβέρνηση.

Η ΚΕΔΕ όμως απέρριψε τις ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο οικονομικών. Στις 10:30 το πρωί οι δήμαρχοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ