Εφημερίες τέλος στο νοσοκομείο της Λαμίας με απόφαση των απλήρωτων γιατρών - iefimerida.gr

Εφημερίες τέλος στο νοσοκομείο της Λαμίας με απόφαση των απλήρωτων γιατρών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ερχόμενη Δευτέρα (22/07) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία – μέχρι νεοτέρας – εφημερία στο νοσοκομείο της Λαμίας, αφού η γενική συνέλευση των γιατρών αποφάσισε να τις σταματήσει λόγω των οφειλών απέναντί τους.

Σε ανακοίνωσή τους οι γιατροί τονίζουν από τον περασμένο Φεβρουάριο έως σήμερα δεν έχουν πληρωθεί τις εφημερίες και μάλιστα οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου, δεν πρόκειται να πληρωθούν πριν από τις 27 Αυγούστου. Ο λόγος των καθυστερήσεων παραμένει ακόμη άγνωστος, καθώς η διοίκηση του νοσοκομείου επιρρίπτει ευθύνες στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών.

Οι γιατροί σημειώνουν ότι δεν βρήκαν ανταπόκριση από τη διοίκηση, γεγονός που τους αναγκάζει να προχωρήσουν σε αυτό το μέτρο. Οπως υπογραμμίζουν, οι επιπτώσεις θα είναι τεράστιες αν μέχρι τότε δεν έχει βρεθεί κάποια λύση και προσθέτουν ότι ο τομέας υγείας σε ολόκληρη τη Φθιώτιδα βρίσκεται υπό παράλυση.

«Την ευθύνη για την κατάσταση αυτή την έχουν ακέραια το αρμόδιο υπουργείο, η Ενιαία Αρχή Πληρωμών και η διοίκηση του νοσοκομείου Λαμίας» υπογραμμίζουν οι γιατροί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ