Αστυνομικοί της γειτονιάς θα γίνουν οι δημοτικοί αστυνομικοί που θα απορροφηθούν στην ΕΛ.ΑΣ. - iefimerida.gr

Αστυνομικοί της γειτονιάς θα γίνουν οι δημοτικοί αστυνομικοί που θα απορροφηθούν στην ΕΛ.ΑΣ.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δημοτικοί αστυνομικοί που θα απορροφηθούν μετά από αξιολόγηση στην ΕΛ.ΑΣ. θα μετεκπαιδευτούν και στη συνέχεια θα αναλάβουν τα καθήκοντα του αστυνομικού της γειτονιάς.

Αυτό αποκάλυψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι. Μάλιστα η συγκεκριμένη αστυνομική υπηρεσία υπάρχει ήδη στο νέο οργανόγραμμα αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν προβλέπεται δε, να εργαστούν σε κάποιες διοικητικές θέσεις, διότι όπως είπε ο υπουργός «η κοινωνία δεν θέλει πια ανθρώπους πίσω από γραφεία και οι περισσότεροι θα βγουν στον δρόμο».

Ελέγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, επιτήρηση της ελεγχόμενης στάθμευσης θα περιλαμβάνονται μεταξύ πολλών άλλων, στα καθήκοντά τους, ενώ όσοι μετακινηθούν δεν πρόκειται να καλύψουν υπάρχουσες θέσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στο υπάρχον οργανόγραμμα, αλλά θα προστεθεί η νέα υπηρεσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ