Ξεκίνησε η παραγωγή του οικονομικού iPhone - Θα μπει στη μεσαία κατηγορία smartphone - iefimerida.gr

Ξεκίνησε η παραγωγή του οικονομικού iPhone - Θα μπει στη μεσαία κατηγορία smartphone

Ξεκίνησε η παραγωγή του οικονομικού iPhone - Θα μπει στη μεσαία κατηγορία smartp
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ετοιμάζεται να βγει στις αγορές η οικονομική έκδοση του iPhone, ενώ σύμφωνα με αναλυτές, έχει ήδη ξεκινήσει η παραγωγή του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο αναλυτής της Τζέφερις , Πίτερ Μίζεκ, το iPhone 5S θα ξεκινήσει την μαζική παραγωγή του τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, ενώ επικαλούμενος πληροφορίες του Business Insider, υποστηρίζει πως η παραγωγή της οικονομικής έκδοσης του iPhone έχει ήδη ξεκινήσει και η τιμή του χωρίς συμβόλαιο θα είναι κάπου ανάμεσα στα 300 με 400 δολάρια.

Το «φθηνό» iPhone θα μπει στην μεσαία κατηγορία smartphone ωστόσο δε θα είναι από τα φθηνότερα της κατηγορίας. Ο Μίζεκ επίσης προβλέπει ότι οι παραγγελίες της Apple για το τέταρτο τρίμηνο του 2013 που θα περιλαμβάνουν 5 εκατομμύρια iPhone 4S ,20 εκατομμύρια «οικονομικού» iPhone, και 25 εκατομμύρια iPhone 5S.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ