Η τραγική ζωή της Ντέιζι Ντιουκ-Μιλάει για την αυτοκτονία του άντρα της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η τραγική ζωή της Ντέιζι Ντιουκ-Μιλάει για την αυτοκτονία του άντρα της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Huffington Post επέλεξε να μιλήσει για πρώτη φορά μετά την αυτοκτονία του συζύγου της το 2010 η -59χρονη πλέον-Κάθριν Μπαχ, γνωστή ως η καυτή Ντέιζι Ντιου από την τηλεοπτική σειρά Dukes of Hazzard.

Η Κάθριν Μπαχ είχε στα χαρτία την τέλεια ζωή. Μια καλή καριέρα πίσω της, μια σειρά κοσμημάτων που της άφηνε ένα καλό εισόδημα, δυο υπέροχες κόρες και ένα σύζυγο, τον ειδικευμένο στην σόουμπιζ δικηγόρο Πίτερ Λόπεζ, με τον οποίο ήταν μαζί επί 20 χρόνια. Όλα αυτά μέχρι τις 20 Απριλίου 2010 όταν, αφού πήγε τα παιδιά στο σχολείο, γύρισε στο σπίτι τους, πήγε στο πίσω μέρος του κήπου και τίναξε τα μυαλά του στον αέρα.

«Έχω διαβάσει πλέον πολλά βιβλία πάνω στο θέμα, αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι συνέβη. Δεν έκανε ναρκωτικά, έπινε σπάνια, είχαμε οικονομική σταθερότητα. Δεν ξέρω τι να πω. Θυμάμαι ακόμη κάθε λεπτομέρεια της μέρας που συνέβη. Ξυπνήσαμε, φάγαμε μαζί πρωινό, τον πήρα αγκαλιά και του είπα σ'αγαπώ (όπως κάναμε κάθε μέρα από τότε που παντρευτήκαμε) και του ζήτησα να πάει τα παιδιά στο σχολείο. Τον έπαιρνα μετά τηλέφωνο για να πάμε για φαγητό, όπως κάναμε τις Παρασκευές που πήγαινε αργά στο γραφείο, αλλά δεν το σήκωνε. Και κάποια στιγμή άκουσα τον πυροβολισμό. Άρχισα να τρέχω προς τα εκεί και σταμάτησα, γιατί σκέφτηκα τα κορίτσια μου. Τελικά ήρθε η αστυνομία να δει τι συμβαίνει και τον βρήκαν νεκρό». Αυτό δήλωσε η Κάθριν Μπαχ στην Huffington Post.

Προσθέτοντας πως «Θεωρώ πως φταίει η πίεση που είχε. Δούλευε τρελές ώρες και είχε πελάτες μεγάλα ονόματα της σόουμπιζ όπως π.χ. Τον Μάικλ Τζάκσον. Οι κόρες μου τότε ήταν 11 και 14 ετών αντίστοιχα. Και ο πατέρας τους ήταν τα πάντα για αυτές. Η αυτοκτονία του μας διέλυσε. Ήμασταν μια ευτυχισμένη οικογένεια και μετά τον χάσαμε. Προσωπικά ήμουν σε σοκ για ένα περίπου χρόνο. Μας βοήθησε πολύ και ο ιερέας μας. Τον πρώτο χρόνο ερχόταν για φαγητό στο σπίτι από 1 εως και 4 φορές τον μήνα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάθριν Μπαχ Dukes of Hazzard Πίτερ Λόπεζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ