Τα ζώδια της Τρίτης 16 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 16 Ιουλίου

Τα ζώδια της Τρίτης 16 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Απαλλαγείτε από άγχη και κοντρολάρετε τα νεύρα σας, για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Η οικογένεια και η ακίνητη περιουσία φαίνεται να σας απασχολεί εξίσου. Θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα αυξηθούν τα έσοδα σας αργότερα. Οι τελικές συμφωνίες και τα αποτελέσματα τους, θα αρχίσουν να αποδίδουν σταδιακά από το φθινόπωρο και μετά. Στα οικονομικά σας θα προκύψουν κάποια χρήματα από κληρονομικά ή περιουσιακά σας στοιχεία, αλλά συγχρόνως θα αναγκαστείτε να δώσετε είτε για την διαμόρφωση χώρων μέσα στο σπίτι σας, είτε για προσωπικές σας αγορές.

Ταύρος

Αυτό το διάστημα τα έξοδα σας θα αυξηθούν, κυρίως αυτά που σχετίζονται με τη ψυχαγωγία σας. Θα βγουν απωθημένα στην επιφάνεια, θα ακούσετε παράπονα και εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, γιατί μέσα από αυτές τις καταστάσεις θα ανακαλύψετε ορισμένους εχθρούς σας. Να είστε συγκρατημένοι με τις νέες γνωριμίες γιατί αργότερα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά από ότι φαίνονται τώρα. Όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα, θα οργανωθείτε καλύτερα και θα μπείτε σε πρόγραμμα περιορισμού των εξόδων σας, γιατί πρέπει κάποια στιγμή να διώξετε οφειλές και χρέη του παρελθόντος. Στα συναισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα αναζητήσετε την αγκαλιά του συντρόφου σας αφού το τελευταίο καιρό δεν τον βλέπετε πολύ συχνά, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχετε.

Δίδυμοι

Δεν θα λείψουν όμως και σε εσάς οι προκλήσεις γύρω από εργασιακά θέματα ή γύρω από θέματα υγείας. Θα κάνετε πολλές συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα και θα σκεφτείτε να προχωρήσετε σε ορισμένες επενδύσεις που θα σας προτείνουν. Ο αισθηματικός τομέας θα αποσπάσει την προσοχή σας αυτό το διάστημα. Παράλληλα θα πρέπει να σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και να προσπαθήσετε να το τηρήσετε. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βιώσετε όμορφες ρομαντικές στιμγές και η σχέση σας θα ανανεωθεί.

Καρκίνος

Αυξημένη η ευαισθησία και διορατικότητα σας σήμερα. Θα πρέπει να φτιάξετε έτσι το πρόγραμμα σας, ώστε να έχετε ελεύθερο χρόνο για να στηρίξετε τους δικούς σας ανθρώπους, στα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βρίσκεστε σε μια περίοδο, όπου οι κοινωνικές σας αρετές και η προσωπική σας γοητεία μετράνε σημαντικά. Στα ερωτικά εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα αξιολογήσετε το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας και τι σας έχει προσφέρει μέχρι στιγμής για να δείτε αν έχει μέλλον αυτή η κατάσταση αλλά και μέχρι που μπορεί να φτάσετε μαζί του. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, δεν θα πρέπει να προβάλλετε τις επιθυμίες σας με απαιτητικό τρόπο.

Λέων

Η ψυχολογία σας μπορεί να μην είναι ιδιαιτέρα καλή με αποτέλεσμα να μην πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Εξετάστε όλες τις προτάσεις που θα σας γίνουν και μεθοδεύστε σωστά τις κινήσεις σας, για να πετύχετε τους στόχους σας. Μετά με ξεκάθαρο μυαλό θα μπορέσετε να αποφασίσετε ποια τακτική θα ακολουθήσετε. Οι τρόποι που χειρίζεστε πράγματα και καταστάσεις είναι οι σωστοί και γι΄ αυτό σας αναθέτουν όλο και παραπάνω υποχρεώσεις γιατί ξέρουν ότι θα τις φέρετε σε πέρας. Στα οικονομικά σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία αν σας χρωστάνε χρήματα να τα πάρετε πίσω.

Παρθένος

Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε χρήματα αυτό το διάστημα και προπαντός μην κάνετε νέες επενδύσεις. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα συναντήσετε και συγχρόνως να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Επιστρατεύστε την γοητεία και την διπλωματία σας για να αποκρούσετε τις προκλήσεις και τους κραδασμούς που θα προκύψουν. Θα βρείτε τον τρόπο να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Καινούργιοι ορίζοντες ανοίγουν, και θα δικαιωθείτε για την υπομονή και την επιμονή που είχατε τόσο καιρό πάνω στους αρχικούς σας στόχους.

Ζυγός

Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Στον οικονομικό σας τομέα, η ανάδρομη Αφροδίτη σας ωθεί σε καινούργιες σπατάλες και έξοδα. Σχέδια και ιδέες που έχετε βέβαια εδώ και αρκετό καιρό, καθυστερούν και αυτό σας φέρνει κάποιον εκνευρισμό. Τίποτα δεν πρέπει να σας κάνει να μείνετε στάσιμοι ή να αλλάξετε πορεία ξεφεύγοντας από τους αρχικούς σας σκοπούς γιατί αν έχετε υπομονή στο τέλος θα βγείτε νικητές. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να προκύψουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας και να φτάσετε σε συγκρούσεις.

Σκορπιός

Θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις σε θέματα συνεργασιών και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, κάνοντας ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Ξεκαθαρίσματα, παραπλανήσεις αλλά και αιφνιδιασμοί είναι πολύ πιθανόν να συμβούν. Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν το καλοκαίρι δημιούργησαν σε πολλές περιπτώσεις αυταρχικές συμπεριφορές καθώς και έμμονες ιδέες, που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να επηρέασαν διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Προσπαθήστε το βράδυ να είστε με το σύντροφο σας για να αποκαταστήσετε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα πάρετε αρκετές επιβεβαιώσεις μέσα από τα φλερτ.

Τοξότης

Στον οικονομικό σας τομέα, θα ξεσηκωθείτε για επενδύσεις, αλλά θα πρέπει όμως να οργανωθείτε καλύτερα, βρίσκοντας όλες τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν, για να κάνετε σωστές κινήσεις, αποφεύγοντας ζημιές ή απώλειες. Συνεχίσετε έτσι και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις, για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον εργασιακό σας χώρο. Τα άστρα προβλέπουν ότι τώρα θα μπορέσετε να προβάλλετε τα ταλέντα σας χρησιμοποιώντας την ευστροφία σας και θα πετύχετε να ξεχωρίσετε μέσα στο σύνολο και θα εδραιωθείτε πιο γρήγορα στον εργασιακό σας χώρο. Το μεγαλύτερο διάστημα περάσατε ευχάριστα κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Φίλοι από το παρελθόν μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να κάνετε πιο συχνές επαφές μαζί τους.

Αιγόκερως


Καλείστε να αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Ο οικονομικός τομέας χρειάζεται προσοχή αυτήν την περίοδο. Όλα θα βγαίνουν στην επιφάνεια και θα έχουν σαν αποτέλεσμα την αυστηρή κριτική που θα δεχτείτε από τον περίγυρο σας. Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές γεμάτες πάθους και έρωτα που θα σας αναζοωγονήσουν. Στον ερωτικό τομέα, οι όποιες διαφορές υπήρχαν με τον ερωτικό σας σύντροφο, μπορούν τώρα να ξεπεραστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υδροχόος

Σχέδια και πρωτοβουλίες δεν αποκλείεται να ανατραπούν στον επαγγελματικό σας τομέα. Τα άστρα προβλέπουν ότι, θα πρέπει να δώσετε ένα τέλος σε υποθέσεις που σας εμποδίζουν και δεν σας επιτρέπουν να κινηθείτε όπως εσείς ακριβώς θέλετε. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στο κοντινό σας περιβάλλον και θα συσφίξετε περισσότερο τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψουν καθυστερήσεις στα έσοδά σας ή να έρθουν στο προσκήνιο παλιές οικονομικές υποθέσεις, που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Φροντίστε να βάλετε ένα πρόγραμμα στη δουλειά σας και να τακτοποιήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν.

Ιχθείς

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για κάνετε σημαντικές επαγγελματικές επαφές με φίλους, ή με συνεργάτες για θέματα συλλογικής δουλειάς και τα πράγματα θα πάρουν σύντομα τον δρόμο τους. Κρατήστε επιφυλακτική στάση στις καινούργιες γνωριμίες και μην προχωρήσετε αμέσως, γιατί μπορεί να πληγωθείτε αργότερα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, καλό θα είναι να είσαστε επιφυλακτικοί με τις γνωριμίες που θα κάνετε, γιατί μπορεί πάνω στον ενθουσιασμό σας να κάνετε λάθος επιλογές. Στα ερωτικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις γίνετε πιο τρυφεροί με το ταίρι σας και σταματήστε να γκρινιάζετε και να είστε επικριτικοί απέναντι του. Τα άστρα προβλέπουν ότι τώρα θα μπορέσετε να προβάλλετε τα ταλέντα σας, χρησιμοποιώντας την ευστροφία σας, πετυχαίνοντας να ξεχωρίσετε μέσα στο σύνολο και θα εδραιωθείτε πιο γρήγορα στον εργασιακό σας χώρο.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ