Πώς διασκεδάζει ο Μάρεϊ στην παραλία; Με αγκαλίτσες και ρακέτες [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς διασκεδάζει ο Μάρεϊ στην παραλία; Με αγκαλίτσες και ρακέτες [εικόνες]

Πώς διασκεδάζει ο Μάρει στην παραλία; Με αγκαλίτσες και ρακέτες [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φυσιολογικό θα ήταν να μην θέλει ούτε να... βλέπει ρακέτα στις διακοπές του. Ολο το χρόνο ταξιδεύει ανά την υφήλιο με αυτή να αποτελεί προέκταση του χεριού του. Αλλά ο Αντι Μάρεϊ φαίνεται πως δεν μπορεί να... αποτοξινωθεί από τις ρακέτες ούτε όταν ξεκουράζεται. Κι ας πρόκειται για την εκδοχή παραλίας του αθλήματός του.

Αφού έγραψε ιστορία στο Γουίμπλεντον, ο Σκοτσέζος πήρε την καλή του, Κιμ Σίαρς και «πετάχτηκαν» στις Μπαχάμες για μία απόδραση πέντε ημερών. Αν και έγραψε στο Twitter πως για τα επόμενα 24ωρα το μόνο που θα κάνει είναι να τρώει, αθέτησε το λόγο του και εθεάθη να διασκεδάζει παίζοντας ρακέτες με την Σίαρς.

Βέβαια, παρότι θα έπρεπε να τους χωρίζουν κάποια μέτρα, ο Μάρεϊ δεν μπορούσε να αντισταθεί και κάθε λίγο σταματούσε το παιχνίδι και έτρεχε να την αγκαλιάσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ