Μία 23χρονη στην Κίνα πέθανε από ηλεκτροπληξία όταν απάντησε κλήση στο iPhone της - iefimerida.gr

Μία 23χρονη στην Κίνα πέθανε από ηλεκτροπληξία όταν απάντησε κλήση στο iPhone της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαντήσεις από την Apple ζητά η οικογένεια της 23χρονης αεροσυνοδού Ma Ailum από την Κίνα, η οποία πέθανε από ηλεκτροπληξία όταν επιχείρησε να απαντήσει εισερχόμενη κλήση στο iPhone της την ώρα που φόρτιζε.

Η τοπική αστυνομία της πόλης Changji στη βορειοδυτική Κίνα επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος της άτυχης κοπέλας προήλθε από ηλεκτροπληξία, ωστόσο εκκρεμούν έρευνες σχετικά με το αν ευθύνεται το iPhone της ή η συσκευή φόρτισης. Όπως αναφέρει η «Register», η Apple σκοπεύει να ξεκινήσει τη δική της έρευνα αλλά και να συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές δηλώνοντας μάλιστα πως λυπάται βαθύτατα για το ατυχές περιστατικό.

Το τραγικό περιστατικό έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά από ένα παρόμοιο περιστατικό στην Ελβετία όταν ένα smartphone εξερράγη στην τσέπη μιας 18χρονης με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ