Τον Χριστό δολοφονεί ο Ράσελ Κρόου στο σίκουελ του «Μονομάχου» - iefimerida.gr

Τον Χριστό δολοφονεί ο Ράσελ Κρόου στο σίκουελ του «Μονομάχου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την σουρεαλιστική πλοκή του σεναρίου για το σίκουελ του «Μονομάχου» αποκάλυψε ο Νικ Κέιβ σε πρόσφατη συνεντευξή του.

«Με πήρε τηλέφωνο ο Ράσελ και μου ζήτησε να γράψω το Gladiator 2. Κάτι εξαιρετικά απρόσμενο και δύσκολο για κάποιον που μέχρι τότε είχε γράψει μόνο ένα σενάριο (σ.σ. Το Ghosts of the Civil Dead). Όταν του επισήμανα ότι πεθαίνει στο τέλος του πρώτου, απλά μου είπε 'Βρες ένα τρόπο'». Αυτό δήλωσε ο Νικ Κέιβ στο podcast της εκπομπής "WTF With Marc Maron."

Αυτό που τελικά του παρέδωσε, κάποιους μήνες μετά, ήταν κάτι που ονομαζόταν Christ Killer. Σύμφωνα με αυτό «Ο Maximus πηγαίνει στο καθαρτήριο και συναντά τους παλιούς θεούς (που πεθαίνουν στον ουρανό επειδή στην γη υπάρχει πλέον ένας Θεος που τους παίρνει τους οπαδούς) που του χαρίζουν και πάλι την ζωή του με την προυπόθεση να επιστρέψει στην Γη και να σκοτώσει τον Χριστό και τους οπαδούς του».

Σύμφωνα με τον Κέιβ -που χαρακτήρισε το σεναριό του «αριστούργημα»- ο Κρόου απέρριψε αμέσως το σενάριο λέγοντας απλά «Φίλε, δεν μου αρέσει». Αν και το 2009 η εφημερίδα Guardian ανέφερε ότι ο Κρόου, μαζί με τον σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ, επιχειρούσαν να δουλέψουν με το συγκεκριμένο σενάριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ράσελ Κρόου Μονομάχος Νικ Κέιβ Gladiator
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ