Οι δύο αντίπαλοι του Τσίπρα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Ολα τα ονόματα των υποψηφίων για την κεντρική επιτροπή - iefimerida.gr

Οι δύο αντίπαλοι του Τσίπρα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Ολα τα ονόματα των υποψηφίων για την κεντρική επιτροπή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέμα μη εκλογής του στη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς δεν τέθηκε, ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας δεν... έπαιξε μόνος του για την προεδρία. Υποψηφιότητα να ηγηθούν του κόμματος έθεσαν κι άλλοι δύο σύνεδροι.

Ο λόγος για τη Σίσσυ Βωβού, η οποία προέρχεται από την ανανεωτική Αριστερά, είναι αρθρογράφος σε αρκετά μεγάλα έντυπα, ενώ ως ενεργή φεμινίστρια είναι υπεύθυνη για τη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ σε φεμινιστικά ζητήματα. Η κα. Βωβού έθεσε υποψηφιότητα επειδή θεωρεί πως πρέπει να εναλλάσσεται το φύλο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα είναι σειρά να περάσει σε γυναικεία χέρια.

Υποψήφιος είναι κι ένας σύνεδρος από το Μαρούσι, ο Πάνος Ηλιόπουλος. O τρίτος υποψήφιος λέγεται πως προέρχεται από τη συνιστώσα «Ενεργοί Πολίτες» του Μανώλη Γλέζου, ωστόσο η ηγεσία του κόμματος δεν γνωρίζει πληροφορίες για το πρόσωπό του.

Λίγη ώρα αργότερα η παράταξη της οποίας ηγείται ο Μανώλης Γλέζος διέψευσε ότι ο κ. Ηλιόπουλος προέρχεται από αυτήν και τόνισε ότι οι «Ενεργοί Πολίτες» συμμετέχουν στο Ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Παράλληλα, σήμερα, γίνεται η ψηφοφορία για την εκλογή της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε όλους τους υποψήφιους.

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγέθυνση

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ