Οδηγός «δολοφόνος» ο 46χρονος Αρμένιος που σκότωσε 20 επιβάτες λεωφορείου στη Ρωσία - iefimerida.gr

Οδηγός «δολοφόνος» ο 46χρονος Αρμένιος που σκότωσε 20 επιβάτες λεωφορείου στη Ρωσία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους 20 έχουν φτάσει οι νεκροί από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην πόλη Ποντόλσκ της Ρωσίας όπου φορτηγό έπεσε πάνω σε λεωφορείο το οποίο μετέφερε παιδιά και το έκοψε στη μέση.

Η προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι, κατά πάσα πιθανότητα, ο οδηγός του φορτηγού ευθύνεται για τη σύγκρουση. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο οδηγός είναι ένας 46χρονος Αρμένιος, ο οποίος τιμωρήθηκε φέτος για έξι τροχαίες παραβάσεις.

Παράλληλα, βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο δείχνει το φορτηγό, το οποίο μετέφερε χαλίκι να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, να χάνει τον έλεγχο και να συγκρούεται με το λεωφορείο που μετέφερε 50 επιβάτες.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων, περισσότεροι από 230 διασώστες, 30 ασθενοφόρα και δύο ελικόπτερα έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος.

Διαβάστε εδώ το χρονικό του ατυχήματος και δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ