Μέρκελ: H Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει και να τελειώσει τις διαδικασίες μείωσης των υπαλλήλων στον Δημόσιο Τομέα - iefimerida.gr

Μέρκελ: H Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει και να τελειώσει τις διαδικασίες μείωσης των υπαλλήλων στον Δημόσιο Τομέα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη σημασία που δίνουν οι Ευρωπαίοι εταίροι στο θέμα της διαθεσιμότητας στο Ελληνικό δημόσιο και γενικότερα στην πραγματοποίηση των μεταρρυθμίσεων που αποφασίστηκαν με την Τρόικα δείχνει η τελευταία τοποθέτηση της Ανγκελα Μέρκελ.

Στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου με τον πρωθυπουργό της Σλοβενίας, η Γερμανίδα καγκελάριος τόνισε πως «η Ελλάδα συνεχίζει να είναι αντιμέτωπη με δυσκολίες, γιατί η μείωση των υπαλλήλων στο δημόσιο τομέα είναι ένα ζήτημα που πρέπει να λυθεί». Οπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων MNI, η Ανγκελα Μέρκελ αναγνώρισε ότι χρειάζεται ισχυρή πολιτική βούληση για να προχωρήσουν οι περικοπές στο Δημόσιο και πρόσθεσε: «το εγχείρημα παραμένει σημαντικό μακροπρόθεσμα και για αυτό εύχομαι στην ελληνική κυβέρνηση κάθε επιτυχία».

Τόσο η Γερμανία όσο και τα υπόλοιπα μέλη της Τρόικα μετά τις εξαγγελίες περιμένουν πράξεις από την ελληνική κυβέρνηση στο μείζον ζήτημα της μείωσης του Δημόσιου τομέα προκειμένου να δώσουν το ΟΚ για την εκταμίευση όπως έχει συμφωνηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ