Η Ντόρα εξηγεί γιατί ακούμπησε το χέρι του Παναγιώταρου [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ντόρα εξηγεί γιατί ακούμπησε το χέρι του Παναγιώταρου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εμένα η Χρυσή Αυγή μου φέρεται με το σεις και με το σας» φέρεται να είπε η Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζοντας τη φωτογραφία που έκανε χθες το γύρο του διαδικτύου δείχνοντας την σε εξαιρετικά φιλικό ενσταντανέ με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκο Παναγιώταρο, να τον ακουμπά με το βαμμένο κόκκινο νύχι.

Αυτό ισχυρίζεται ο Βηματοδότης στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος , όπου και γράφει αναλυτικά: «Εμένα η Χρυσή Αυγή μου φέρεται με το "σεις και με το σας"» είπε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη θέλοντας να δικαιολογήσει το «πηγαδάκι» που έστησε με τον χρυσαυγίτη βουλευτή κ. Ηλ. Παναγιώταρο στη διάρκεια της πολύ σοβαρής συζήτησης στην Επιτροπή Οικονομικών για το πολυνομοσχέδιο: «Διατηρούν φιλικές σχέσεις μαζί μου, όταν μου μιλούν έχουν μια ευγένεια απέναντί μου. Τι θέλετε δηλαδή, να παίζω ξύλο; Εγώ ομιλώ με όλους στη Βουλή» είπε.

Να σημειώσω ότι δύο φορές που συνάντησε τυχαία ο επονομαζόμενος «αρχηγός» του εθνικιστικού αυτού μορφώματος κ. Ν. Μιχαλολιάκος την κυρία Μπακογιάννη στη Βουλή, μετά τη χειραψία, ακολούθησε υπόκλιση και... χειροφίλημα.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ