Τα ζώδια της Παρακευής 12 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρακευής 12 Ιουλίου

Τα ζώδια της Παρακευής 12 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Είναι ιδανική περίοδος για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Θα είστε σε συνεχείς επαφές και συζητήσεις με κόσμο, για να προωθήσετε τις ιδέες και τα σχέδια που έχετε αναζητώντας τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν. Μην ξεκινήσετε όμως τίποτα καινούργιο αυτήν την περίοδο. Προσπαθήστε να καταλάβετε το τι σκέφτονται οι συνεργάτες σας προκειμένου να έρθετε πιο κοντά. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτήν την περίοδο και να μην προβείτε σε σημαντικές κινήσεις.

Ταύρος

Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Θα χρειαστεί να κάνετε λίγο ακόμη υπομονή, προκειμένου να ξεμπερδέψετε οριστικά με προβλήματα του παρελθόντος. Λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος μπορεί να αναχαιτίσουν τα σχέδιά σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πρέπει να απομακρύνετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες που έχετε και να γίνετε πιο εξωστρεφείς. Στη δουλειά σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να καλυτερεύσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας γιατί αργότερα θα χρειαστείτε την πολύτιμη βοήθεια τους.

Δίδυμοι

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να λύσετε διαφορές με το ταίρι σας. Η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να βρείτε τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό. Κινηθείτε συντηρητικά και αφήστε τα όποια νέα ξεκινήματα για αργότερα. Οι αστρολογικές τάσεις δεν υπόσχονται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο αλλά δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες. Όσοι έχετε προβλήματα μέσα στη σχέση σας τώρα θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να αναπληρώσετε τα κενά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας, φέρνει καταστάσεις από το παρελθόν που πρέπει να ξεκαθαριστούν, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Ο ερωτικός τομέας δείχνει ισορροπημένος χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις και έντονα πάθη. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται έντονες συγκινήσεις, κεραυνοβόλους έρωτες μέχρι και επίσημες δεσμεύσεις για πολλούς από εσάς. Χειριστείτε προσεκτικά τα χρήματα σας και μην κάνετε περιττές σπατάλες. Χρησιμοποιήστε κατάλληλα τις γνωριμίες που έχετε για να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στον χώρο σας.

Λέων

Κάντε καλούς χειρισμούς στα οικονομικά σας και περιορίστε τα έξοδα σας. Εξετάστε σχολαστικά τις όποιες αποφάσεις, σκέψεις ή ενέργειες προκειμένου να αποφύγετε σημαντικά λάθη. Μερικές φορές δεν θα διστάσετε να τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα στη δουλειά σας αφού κινείστε από θέση ισχύος πια και ξέρετε ότι οι άλλοι θα υποχωρήσουν στις απαιτήσεις σας. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές και εσείς θα πρέπει να κινηθείτε με ξεκάθαρο μυαλό, για να αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Στα οικονομικά σας θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και θα δυσκολευτείτε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας.

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε τις ημέρες αυτές για να ζήσετε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφο σας. Έχετε δημιουργήσει ήδη ένα προσοδοφόρο έδαφος και έτσι τα πράγματα θα κυλήσουν πιο ομαλά για σας Παράλληλα, θα δείτε τις συνεργασίες σας να εξελίσσονται, ώστε να μπορείτε να πάρετε τελικές αποφάσεις για τις προτάσεις που σας έχουν γίνει. Νέες συνεργασίες και συμφωνίες που αφορούν ζητήματα καριέρας μπορούν από εδώ και πέρα να υπογραφούν με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Προσέξτε μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Τα άστρα προβλέπουν για τα αισθηματικά σας ότι, οι μέρες αυτές κρύβουν τσακωμούς και εντάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις.

Ζυγός

Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Η διάθεση σας να προσφέρετε έργο, καλή ποιότητα και εξυπηρέτηση στην πελατεία σας θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν τα έσοδα σας. Ο τομέας που θα πρέπει να προσέχετε πολύ είναι ο οικονομικός. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι αλλάξτε τρόπο συμπεριφοράς και διώξτε τις ανασφάλειες από το μυαλό σας. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τον σύντροφο σας και θα είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και θα οδηγηθείτε σε συγκρούσεις μεταξύ σας.

Σκορπιός

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να έρθετε σε επαφή με φίλους που σας αγαπούν και μπορούν να σας δώσουν σωστές συμβουλές προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Κινηθείτε με προσεκτικά βήματα, μεθοδευμένες κινήσεις και προσέξτε για τυχόν εξαπατήσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, ο μαγνητισμός και η σεξουαλική σας ενέργεια θα βρίσκονται στα ύψη. Στα οικονομικά σας θα δυσκολευτείτε να τα φέρετε βόλτα, γιατί θα προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα πρέπει να τα καλύψετε άμεσα. Το σημαντικό είναι ότι στα ζητήματα καριέρας σταδιακά θα αρχίσουν να φαίνονται θετικές προοπτικές και αυτό θα ανεβάσει την αισιοδοξία σας.

Τοξότης

Αποφύγετε να κάνετε σπατάλες για να μην πιεστείτε μελλοντικά. Λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος μπορεί να αναχαιτίσουν τα σχέδιά σας. Ο επαγγελματικός τομέας και η οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα σας δοθούν ευκαιρίες για να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας και να αναλάβετε αυξημένες υποχρεώσεις σε πιο υπεύθυνες θέσεις. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να χαλαρώσετε, βρίσκοντας τρόπους να αποβάλλετε το άγχος που έχετε για τα επαγγελματικά σας.

Αιγόκερως

Η επαγγελματική και η συναισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα. Καλύτερα να ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα με θέματα εργασιακά που ευνοούνται καθώς και με σημαντικά σχέδια γύρω από τον χώρο της δουλειάς που τώρα μπορείτε να τα προωθήσετε. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Στα προσωπικά σας, εσείς που έχετε μόνιμο δεσμό προσέξτε λίγο την συμπεριφορά σας γιατί η κρίση σας δεν θα είναι σωστή και θα υπάρξουν διαφωνίες με το ταίρι σας. Στον οικονομικό σας τομέα, αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα έσοδα σας, απλά θα κουραστείτε περισσότερο για να το πετύχετε.

Υδροχόος

Αποφύγετε όμως να είστε ισχυρογνώμονες και φροντίστε να είστε συνεργάσιμοι με τους άλλους. Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά αποφύγετε κάθε κτητική και εγωιστική διάθεση απέναντί του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα αυτή την περίοδο. Όσοι είσαστε μόνοι, αποφύγετε να δεχθείτε καταστάσεις του παρελθόντος να ξαναμπούν στη ζωή σας. Προσπαθήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

Ιχθείς

Δεν είναι απίθανο να αιφνιδιαστείτε και από κάποιους συνεργάτες σας οι όποιοι θα σας απογοητεύσουν μετά από σημαντικές αποκαλύψεις που θα γίνουν. Η δημιουργικότητά σας και η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη με αποτέλεσμα να μπορείτε να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Κερδισμένοι όμως θα βγείτε όσοι οργανωθείτε σωστά και με αρωγό την υπομονή και την επιμονή θα έχετε σε βάθος χρόνου τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες και δυνατές συγκινήσεις αρκεί να το θέλετε. Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο θα αντιμετωπίσετε ξαφνικά γεγονότα που θα ανατρέψουν κάποιες συμφωνίες που έχετε κάνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ