Βάλε την ημερομηνία γέννησής σου και μάθε τον αριθμό σου στην αλυσίδα ζωής της Γης - iefimerida.gr

Βάλε την ημερομηνία γέννησής σου και μάθε τον αριθμό σου στην αλυσίδα ζωής της Γης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O καθένας είναι μοναδικός. Η τουλάχιστον έτσι θέλει να αισθάνεται. Η αλήθεια είναι όμως πως στον παγκόσμιο πληθυσμοί, ο κάθε άνθρωπος αποτελεί ουσιαστικά έναν αριθμό. Και ποιος δεν θέλει να μάθει με ποια... σειρά έφτασε σε αυτό τον πλανήτη; Τώρα υπάρχει ένας τρόπος να λυθεί η απορία, με ένα απλό «κλικ» στον υπολογιστή.

O πληθυσμός της Γης ξεπέρασε τα 7 δισεκατομμύρια το 2011. Ακολουθώντας έναν πολύ αργό ρυθμό αύξησης στο μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας της ανθρωπότητας, οι κάτοικοι του πλανήτη υπερδιπλασιάστηκαν τα τελευταία 50 χρόνια.

Το BBC έχει τον τρόπο να μάθει κανείς σε κλάσματα δευτερολέπτου με ποια σειρά έφτασε στον πλανήτη- πιο απλά ποιος «αριθμός» είναι από την αρχή της ιστορίας. Και επίσης ποιος «αριθμός» ήταν ανάμεσα στους κατοίκους της Γης τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσει ο καθένας την ημερομηνία γέννησής του και να περιμένει να αποκαλυφθεί μπροστά στα μάτια του το... μυστήριο (δείτε εδώ πώς). Ολα αυτά υπολογίζονται με τα στοιχεία που διαθέτει ο ΟΗΕ για τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ