Θερμή υποδοχή στο Ηράκλειο στον Βενιζέλο – Αλλαξε το πρόγραμμά του εξαιτίας συγκέντρωσης διαμαρτυρίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Θερμή υποδοχή στο Ηράκλειο στον Βενιζέλο – Αλλαξε το πρόγραμμά του εξαιτίας συγκέντρωσης διαμαρτυρίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετός κόσμος υποδέχθηκε τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο Ηράκλειο, αλλά όχι με τον τρόπο που πιθανώς θα επιθυμούσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Με πολλούς εκπαιδευτικούς να τον περιμένουν, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναγκάστηκε να αλλάξει το πρόγραμμά του.

Σύμφωνα με το cretalive, ο κ. Βενιζέλος επρόκειτο να επισκεφθεί τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Οταν όμως έγινε αντιληπτό πως εκεί είχαν συγκεντρωθεί εκπαιδευτικοί, τα στελέχη του κόμματος ενημερώθηκαν ότι άλλαξε ο τόπος συνάντησης και αυτή θα γινόταν στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει ο κ. Βενιζέλος.

Πάντως οι εκπαιδευτικοί- που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για τις προωθούμενες ρυθμίσεις στην παιδεία- δεν πτοήθηκαν. Ετσι βρέθηκαν και εκείνοι έξω από το ξενοδοχείο, όπου υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη προκειμένου να μην προκύψουν επεισόδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ