Αλκέτ Ριζάι: Από το 2000 έως το 2002 έχω δώσει 90.000 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού - iefimerida.gr

Αλκέτ Ριζάι: Από το 2000 έως το 2002 έχω δώσει 90.000 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνείται ότι είναι φίλος με τον Μάριο Κόλα και ότι σχεδίαζε την απόδρασή του, τού εύχεται «ο θεός μαζί σου» και μιλάει για τις δωρεές που έχει κάνει. Ο Αλκέτ Ριζάι μιλάει από το κελί του στις φυλακές Δομοκού.

Ο Αλβανός κρατούμενος λέει στην Espresso για τον καταζητούμενο Μάριο Κόλα: «Τον γνώρισα στη φυλακή αλλά δεν είχαμε σχέσεις. Λένε πολλά ψέματα. Εγώ ξέρω ότι δεν έχει βάλει ναρκωτικό μέσα του, αλλά η αστυνομία λέει ότι παίρνει κοκαΐνη. Ψέματα είπαν και τότε στον Βύρωνα, ότι εκείνος είχε σκοτώσει τον Βορειοηπειρώτη. Μετά αποδείχτηκε ότι τον γάζωσε αστυνομικός».
Ακόμη, αποδίδει το θάνατο της 25χρονης κοπέλας στα Ισθμια στην ...κακιά ώρα. Λέει χαρακτηριστικά: «Θεός σχωρέσ' την την κακομοίρα...άδικα πήγε από αδέσποτη σφαίρα. Άτυχη στιγμή. Ούτε τον αστυνομικό στο Δίστομο ήθελε να σκοτώσει ο Κόλα».
Ο βαρυποινίτης κατηγορεί, παράλληλα, τα κυκλώματα της νύχτας ότι τον παγίδευσαν. «Με τιμωρούν επειδή δεν έγινα ρουφιάνος και μου φορτώνουν ό,τι μπορούν», λέει και τονίζει ότι δεν έχει πουλήσει ποτέ ναρκωτικά ούτε έγινε ποτέ νταβατζής.
«Τα λεφτά από αυτές τις δουλειές τα ξοδεύεις σε φάρμακα ή σε κηδείες», λέει και ξαφνιάζει με τον ισχυρισμό του, ότι έχει ενισχύσει οικονομικά το «Χαμόγελο του παιδιού» και πως θα το ξανακάνει.
«Οι μπράβοι είναι... γαλοπούλες φουσκωμένες! Θα τους πάρω όλα τα λεφτά από τα μαγαζιά τους και θα τα δώσω στο "Χαμόγελο του παιδιού! Το έχω κάνει άλλωστε! Από το 2000 έως το 2002 έχω δώσει 90.000 ευρώ! Υπάρχουν τα παραστατικά!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ