Θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε χαράτσι αν οι ρυθμίσεις των οφειλών στις Εφορίες δεν κλείσουν «τρύπες» - iefimerida.gr

Θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε χαράτσι αν οι ρυθμίσεις των οφειλών στις Εφορίες δεν κλείσουν «τρύπες»

Θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε χαράτσι αν οι ρυθμίσεις των οφειλών στις Εφορίες δε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηχηρό είναι το καμπανάκι που ακούστηκε στο υπουργείο Οικονομικών για την εισπραξιμότητα των μέτρων που έχουν συμφωνηθεί έως τώρα με τη Τρόικα, μηδέ του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων εξαιρουμένου και ήδη οι υπηρεσίες «ψάχνονται» με στόχο να καλύψουν τις «τρύπες» στα έσοδα πριν από το Σεπτέμβριο, όταν σύμφωνα με την Έκθεση της Τρόικα θα επανεξεταστούν όλα τα μέτρα και θα κριθεί εάν πρέπει να ληφθούν πρόσθετα, ή να παραταθούν ήδη θεσμοθετημένα, όπως το χαράτσι της ΔΕΗ!

«Κλειδί» θα πρέπει να θεωρείται και η απόδοση των δίδυμων ρυθμίσεων οφειλών σε εφορίες και Ταμεία, με τα έως τώρα αποτελέσματα να χαρακτηρίζονται μάλλον απογοητευτικά, ενισχύοντας τις ανησυχίες των δανειστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ως τώρα από τις παλιές οφειλές προς το Δημόσιο συνολικού ύψους περίπου 55 δισ ευρώ, έχουν ρυθμιστεί περίπου 150 εκατ. ευρώ και οι πληρωμές είναι περίπου 15 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ