Αχτίδα αισιοδοξίας για τον... επτάψυχο Νέλσον Μαντέλα - iefimerida.gr

Αχτίδα αισιοδοξίας για τον... επτάψυχο Νέλσον Μαντέλα

Αχτίδα αισιοδοξίας για τον... επτάψυχο Μαντέλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής και ήρωας του αγώνα κατά του ρατσιστικού καθεστώτος του απαρτχάιντ Νέλσον Μαντέλα παραμένει σε «κρίσιμη, αλλά σταθερή» κατάσταση και «αντιδρά στη θεραπεία» που του χορηγούν οι ιατροί του, έπειτα από σχεδόν ένα μήνα στο νοσοκομείο, όπως ανέφερε σήμερα η προεδρία σε σχετικό ανακοινωθέν που εξέδωσε, κάτι το οποίο πράττει καθημερινά το τελευταίο διάστημα.

«Μας ενθαρρύνει το ότι ο Μαντίμπα αντιδρά στη θεραπεία και καλούμε τους πολίτες να συνεχίζουν να τον υποστηρίζουν και να επιδεικνύουν την αγάπη τους προς το πρόσωπό του, κάτι που δίνει στον ίδιο και στην οικογένειά του δύναμη», ανέφερε ο νυν πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Τζέικομπ Ζούμα αναφερόμενος στον Μαντέλα αφού τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται στην Πρετόρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ