Λήστεψε τράπεζα και περίμενε την αστυνομία σε παγκάκι – Ηθελε να μπει στη φυλακή για να μην μείνει άστεγος - iefimerida.gr

Λήστεψε τράπεζα και περίμενε την αστυνομία σε παγκάκι – Ηθελε να μπει στη φυλακή για να μην μείνει άστεγος

Λήστεψε τράπεζα και περίμενε την αστυνομία σε παγκάκι – Ηθελε να μπει στη φυλακή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιο ξεκούραστη εξιχνίαση εγκλήματος έκαναν οι αστυνομικοί σε μία πόλη της Αλαμπάμα. Οταν ειδοποιήθηκαν για μία ληστεία τράπεζας, δεν χρειάστηκε να πάνε μακριά για να βρουν τον ένοχο. Τους περίμενε καθισμένος σε ένα παγκάκι, αφού στόχος του ήταν να φυλακιστεί!

Ο 49χρονος Ρίκι Λόρενς Γκάρντνερ φοβόταν πως θα χάσει τη δουλειά του, εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού στο πόδι. Με την απειλή να μείνει άστεγος ορατή, αποφάσισε να βρει ένα σίγουρο «σπίτι». Το κελί της φυλακής.

Ετσι μπήκε στην τράπεζα, έδωσε την ταμία ένα σημείωμα που έλεγε «Εχω όπλο. Δώσε μου τα λεφτά» και έφυγε με 4.000 δολάρια σε μία τσάντα. Την έβαλε στο αυτοκίνητό του, κλείδωσε και κάθισε σε ένα παγκάκι έξω από την τράπεζα, περιμένοντας τους αστυνομικούς. Μάλιστα, ο 49χρονος δεν είχε καν όπλο μαζί του! Παρόλα αυτά εννοείται πως συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ληστεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ