Ποιες είναι οι γυναίκες αράχνες που άφησαν εποχή στην ιστορία της ανθρωπότητας [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιες είναι οι γυναίκες αράχνες που άφησαν εποχή στην ιστορία της ανθρωπότητας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί άντρες έπεσαν στην παγίδα να εμπιστευτούν γυναίκες που στη συνέχεια αποδείχτηκαν αράχνες και τους οδήγησαν στον όλεθρο. Αυτές είναι οι πιο καταστροφικές στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Κλεοπάτρα

Έκανε τον Καίσαρα να την ερωτευτεί αποκτώντας το παιδί του. Μετά τον θάνατο του Καίσαρα τύλιξε τον Μάρκο Αντώνιο ο οποίος και αυτοκτόνησε.

Christine Keeler

Δημιούργησε το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο των 60s αφού έκανε ταυτόχρονα σχέση με τον παντρεμένο Βρετανό Άμυνας (και ήρωα της απόβασης της Νορμανδίας) John Profumo και ένα αξιωματούχο της Σοβιετικής πρεσβείας στην οποία μετέφερε ότι μυστικό μάθαινε. Η ταραχώδης ζωή της 25χρονης έγινε και ταινία.

Δαλιδά

Η κλασσική ιστορία μιας γυναίκας που θέλει να αλλάξει τον άντρα που ερωτεύτηκε πείθοντάς τον να κόψει τα μαλλιά του. Μόνο που εκτός από τα μαλλιά του ο Σαμψών έχασε τόσο το φως του (τον τύφλωσαν οι Φιλισταίοι) όσο και την ελευθερία του.

Ωραία Ελένη

Παράτησε τον βασιλιά της Σπάρτης Μενέλαο για τον Πρίγκιπα της Τροίας Πάρη. Αποτέλεσε αφορμή για τον Τρωικό πόλεμο. Εξαιτίας της καταστράφηκε η Τροία αλλά και ο επόμενος σύζυγός της και αδερφός του Έκτορα και του Πάρη.

Μαρία Αντουανέτα

Δεν ήταν κακιά, απλά έκανε τα πάντα για να αρέσει. Ο σύζυγός της Λουδοβίκος προτιμούσε την ερωμένη του παρά την "τρελή", με την ομορφιά σύζυγο του. Ο φτωχός λαός της τη μισούσε γιατί η ίδια ξόδευε περιουσίες για ρούχα και καλλυντικά.

Monica Lewinsky

H 23χρονη βοηθός του Λευκού Οίκου δεν ήταν ποτέ φτιαγμένη από στόφα femme fatale. Χωρίς να είναι ούτε πολύ όμορφη, ούτε πολύ έξυπνη κατάφερε ωστόσο να τσαλακώσει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Και όλα αυτά επειδή διαθέτει δυο πράγματα, κοινά σε πολλές γυναίκες. Την τάση για κουτσομπολιό και την προδιάθεση να μην πετάει τίποτα όπως το περίφημο μπλε φόρεμα.

Courtney Love

Αν δεν την είχε γνωρίσει, ο Kurt Cobain θα ήταν ακόμη ζωντανός. Αυτό είναι το συμπέρασμα οποιουδήποτε εξετάσει ψύχραιμα, 20 πλέον χρόνια μετά, την άρρωστη δυναμική της σχέσης τους. Και τον τρόπο που η Courtney –με όπλο το σεξ- τον έκανε να ξεπουλήσει τις αρχές του και τους φίλους του, σε τέτοιο βαθμό που απλά δεν άντεξε άλλο.

Γιόκο Όνο

Η Γιαπωνέζα που ερωτεύτηκε ο Τζον Λένον αποτελεί απόδειξη ότι δεν χρειάζεται μια γυναίκα να είναι καν όμορφη για να κάνει πλύση εγκεφάλου σε ένα άντρα. Αρκεί εκείνος να πιστεύει ότι του είναι απόλυτη αφιερωμένη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ