Tριτο-τζιριντζάντζουλα με ζώδια - iefimerida.gr

Tριτο-τζιριντζάντζουλα με ζώδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια Τρίτη με τον Ερμή και τον Ουρανό να σου δίνουν χείρα βοηθείας.

Κριός

Ο Ερμής στον πέμπτο οίκο σου και ο Ουρανός στο ζώδιό σου σχηματίζουν θετική όψη, που σημαίνει ότι άρχισαν τα όργανα, σήκω από τη θέση σου. Γλέντησέ το, μέθυσέ το, αλλά μην το αναλύεις πολύ γιατί θα το κουράσεις.

Ταύρος

Ο Ερμής σχηματίζει μια καλή όψη με τον Ουρανό, έχεις και τον Δία σύμμαχο, γι’ αυτό σήμερα κάνε παιχνίδι, έτσι όπως μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις, δηλαδή γοήτευσε, σαγήνευσε και κλείσε τη συμφωνία που πάντα ονειρευόσουν.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής σε τρίγωνα κάλαντα με τον Ουρανό σε βοηθά να πας πραγματικά παραπέρα και το παραπέρα έχει καλές εκπλήξεις, αρκεί να κόψεις το νήμα που σε κρατά ακόμα δέσμιο/α στο παρελθόν.

Καρκίνος

Οκ, έφαγες αρκετό ξύλο, είχες και την έκλειψη ακριβώς πάνω σου, έχεις κάθε λόγο να νιώθεις εξαντλημένος/ή. Όμως η όψη του Ερμή με τον Ουρανό σε βοηθάει να φτιάξεις με μαεστρία ό,τι γκρεμίστηκε και τα οικονομικά σου να πάρουν τα πάνω τους, το ίδιο και η διάθεσή σου.

Λέων

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, λέει ο ποιητής; Σου λέει κάτι αυτό; Κάνε ίσια και μεθοδικά βήματα. Ο Ερμής και ο Ουρανός σε βοηθάνε. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου να μην κάνεις πίσω σ’ όλα αυτά που έχεις αποφασίσει. Για καλό είναι.

Παρθένος

Ερμής και Ουρανός σε βοηθάνε να προχωρήσεις σε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιό σου. Ό,τι τώρα χρειάζεσαι είναι να βρεις το παλιό σου καλό κέφι για να βάλεις και λίγο ψυχή σ’ ό,τι κάνεις, γιατί μερικές στιγμές θυμίζεις απλά καλοκουρδισμένο ρομποτάκι.

Ζυγός

Ερμής και Ουρανός σε κάνουν πιο κοινωνικό, πιο αλέγκρο, πιο σέξι, πιο... όλα στα κόκκινα. Βγες, γνώρισε, μύρισε, μοιράσου. Η ζωή είναι ωραία, αν θέλεις να τη δεις με μια πιο αισιόδοξη οπτική.

Σκορπιός

Η όψη του Ερμή με τον Ουρανό δημιουργεί ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου και μπορείς να το καυχηθείς ότι στην προκειμένη ενώ κοιμάσαι η τύχη σου δουλεύει. Στον έρωτα, όμως, πρέπει να ξυπνήσεις εδώ και τώρα γιατί ευκαιρίες περνούν από μπροστά σου και δεν τις βλέπεις.

Τοξότης

Είναι όλα συγυρισμένα και εσύ τα ξεσυγυρίζεις και μετά πάλι τα συγυρίζεις και ξανά από την αρχή. Μετά, βέβαια, γκρινιάζεις ότι είσαι κουρέλι. Δηλαδή δουλειά δεν είχε ο διάβολος. Προσπάθησες κάπως να ισορροπήσεις, που σημαίνει μην τα σκαλίζεις όλα και μην ανοίγεις δουλειές.

Αιγόκερως

Ερμής και Ουρανός δίνουν χείρα βοηθείας στα επαγγελματικά σου. Τέλεια, γιατί ήθελες λίγο σπρώξιμο και η συμπαντική βοήθεια είναι σημαντική. Στον έρωτα πρέπει να είσαι πιο τολμηρός εκεί που παίζεται αληθινά το συναίσθημα.

Υδροχόος

Ο Ουρανός, ο γαλάζιος ουρανός, σήμερα με τον Ερμή σε συνδέουν με τον πιο ανέμελο εαυτό σου και θυμάσαι τις παλιές καλές σου αλητείες και θέλεις και πάλι να το ρίξεις λίγο έξω. Απλά να θυμάσαι τα όριά σου και μην πάνω στην κάψα σου πληγώσεις άλλους ανθρώπους.

Ιχθύες

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε βοηθά να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και να δεχτείς με χαρά τις νέες προκλήσεις. Οκ, μπορεί να σφίγγεται το στομάχι σου και κάθε αλλαγή να έχει ρίσκο, όμως τίποτα δεν γίνεται χωρίς τόλμη και θάρρος. Γκέγκε;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζούλη Αγοράκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ