Σύγκρουση στο twitter Αλαφούζου, Ψυχάρη και Καρακούση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη -Oλος ο εκρηκτικός διάλογος - iefimerida.gr

Σύγκρουση στο twitter Αλαφούζου, Ψυχάρη και Καρακούση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη -Oλος ο εκρηκτικός διάλογος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντώνης Καρακούσης αναφέρει σε πρωινό του tweet: Έχει ενδιαφέρον η ελληνική τραγωδία. Την υποτιθέμενη κάθαρση του φαύλου Δημοσίου ανέλαβε εκπρόσωπος της πιο φαυλης πολιτικής οικογένειας!» Αμεση ήταν η απάντηση του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζου «Αγαπητέ Αντώνη ! Ειναι απαράδεκτο να υπονομευεις νέους πολιτικούς εκμεταλλευόμενος γονέα κλπ Ποιος ο σκοπός σου;»

Ο διάλογος μέσω twitter συνεχίστηκε με τον Αντώνη Καρακούση να απαντά: «Ο τόπος έχει την Ιστορια του αγαπητέ Γιάννη. Την γνωρίζεις καλα άλλωστε. Και τέλος πάντων ένα ερώτημα έθεσα σαν τα δικά σου ...» Και είναι η στιγμή που παρεμβαίνει ο Ανδρέας Ψυχάρης για να υπερασπιστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη γράφοντας στον διευθυντή του Βήματος: «ο Κυριάκος θα κριθεί απο τις πράξεις του και όχι από τον πατέρα του. Κατα την άποψη μου τον αδικεις.»

Σύγκρουση στο twitter Αλαφούζου, Ψυχάρη και Καρακούση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη -Oλος ο εκρηκτικός διάλογος | iefimerida.gr 0

     

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ