Τα ζώδια της Τετάρτης 10 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 10 Ιουλίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 10 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέματα οικονομικά που έχουν σχέση με εφορίες, δάνεια, κληρονομικά, χρήματα συντρόφου ή τρίτων εξακολουθούν να υπάρχουν και να σας προβληματίζουν. Συνεργάτες αλλά και ο αθέμιτος ανταγωνισμός μπορεί να σας αιφνιδιάσουν δυσάρεστα. Αλλαγές ή και νέες προκλήσεις που αφορούν την αισθηματική σας ζωή έχουν το δικό τους μερίδιο αυτήν την περίοδο με αμφίβολο όμως αποτέλεσμα. Ανατροπές και αιφνιδιασμοί δεν αποκλείεται να προκύψουν στις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Αποτέλεσμα είναι να διακατέχεστε από εκνευρισμό και άγχος.

Ταύρος

Θα έχετε την τάση να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Στόχοι αλλά ενδεχομένως και σχέσεις μπορεί να δοκιμαστούν ή και να οδηγήσουν σε αποτυχία. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ερωτικές περιπέτειες ενώ οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέχετε για τυχόν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε. Οι υποχρεώσεις που έχετε στον επαγγελματικό τομέα τείνουν να σπάσουν τα νεύρα σας και να δοκιμάσουν τις αντοχές σας.

Δίδυμοι

Γι΄ αυτό να είσαστε περισσότερο οργανωτικοί και υπομονετικοί και να μην κάνετε πίσω στα εμπόδια που συναντάτε. Θα αναθεωρήσετε πολλές απόψεις που είχατε μέχρι στιγμής, κάνοντας μια αυστηρή αυτοκριτική για το που πετύχατε και που όχι, αναζητώντας τους λόγους και συνειδητοποιώντας τα λάθη που κάνατε. Με τόσες επαγγελματικές υποθέσεις να αποσπούν την προσοχή σας αυτό το διάστημα ο έρωτας για εσάς θα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα φλερτάρετε έντονα το αντίθετο φύλο και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Στη δουλειά σας, οι δημιουργικές σας ιδέες δεν θα πρέπει να εμπεριέχουν μεγάλη φαντασία, αλλά να είναι συγκεκριμένες και ικανές να πραγματοποιηθούν.

Καρκίνος

Θα θελήσετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα υιοθετήσετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας ανανεώσουν. Μια γενικότερη αύξηση των εσόδων σας είναι πολύ πιθανή. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες αλλά δεν θα είναι αυτό που ψάχνετε να βρείτε. Προσπαθήστε να γίνετε πιο κοινωνικοί και να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Στον αισθηματικό τομέα τόσο οι αδέσμευτοι όσο και οι δεσμευμένοι θα είστε ευνοημένοι και είναι στο χέρι σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

Λέων

Ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να αναθεωρήσετε παλιές φιλίες που δεν αξίζουν μια νέα ευκαιρία. Με τη σωστή επικοινωνιακή πολιτική μπορείτε να παραμείνετε αμετακίνητοι στις θέσεις σας. Οι περισσότεροι από εσάς διανύετε μία καλή περίοδο στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να κάνετε ένα πρόγραμμα για να διαχειριστείτε τα εισοδήματα σας με τον καλύτερο τρόπο. Χρειάζεται όμως μεθοδικότητα και υπομονή γιατί οι συνθήκες δεν είναι ακόμη οι ιδανικές.

Παρθένος

Η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος. Θα πρέπει να εγκαινιάσετε ένα νέο μοντέλο ζωής, με μια πιο ευχάριστη τάξη πραγμάτων που θα σας κάνει να αποκτήσετε μια νέα αίσθηση και να αντιμετωπίζετε πιο ρεαλιστικά την καθημερινότητα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου,το φιλικό σας περιβάλλον θα προσπαθήσει να σας αποκαταστήσει... Θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα που θα σας ελκύσουν ερωτικά αλλά δεν πρέπει να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο γι΄ αυτό μην ανοίγεστε συναισθηματικά στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν προς το τέλος της εβδομάδας.

Ζυγός

Δεν πρέπει να πάρουν αέρα τα μυαλά σας και να αρχίσετε να σκορπάτε τα χρήματα σας γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβετε. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην φτάσετε σε δυσάρεστη κατάληξη τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Μην ρισκάρετε όμως παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις τώρα, ακόμα κι αν όλα δείχνουν ευνοϊκά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα νιώσετε μπερδεμένοι γιατί θα δείτε πρόσωπα του παρελθόντος που θα σας αναστατώσουν και συγχρόνως θα γοητευτείτε από καινούργιες παρουσίες που θα μπουν στη ζωή σας. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και μάθετε να ελέγχετε το άγχος και την ανυπομονησία σας.

Σκορπιός

Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας για να πετύχετε τους περισσότερους, από τους στόχους σας. Η σημερινή ημέρα γενικά θα είναι πολύ καλή, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις έντονο εκνευρισμό. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τη σχέση τους και να ζήσουν ευχάριστες στιγμές. Στα αισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας, γιατί στο τέλος θα κουραστεί και θα τον χάσετε. Στα ερωτικά σας, οι πειρασμοί θα είναι πολλοί στο περίγυρο σας και σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο τις μόνιμες σχέσεις σας, αφού θα είστε επιρρεπείς στις προκλήσεις της εβδομάδας.

Τοξότης

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι το ότι δεν ευνοούνται τόσο τα νέα σχέδια , αλλά, όσα έχετε εδώ και καιρό επεξεργαστεί και οργανώσει καλά. Επενδύσεις ή σημαντικές αγορές δεν θα ήταν ενδεδειγμένο να κάνετε αυτήν την περίοδο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, η έντονη ανασφάλεια που θα έχετε δεν θα σας αφήσει να κινηθείτε όπως θέλατε. Παράλληλα, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες αυτές τις ημέρες, που θα σας στηρίξουν στα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Στα αισθηματικά σας, τα άστρα προβλέπουν ότι όσοι έχετε μόνιμη σχέση, θα ξεκαθαρίστε ορισμένα πράγματα με το ταίρι σας, που σας απασχολούν εδώ και καιρό.

Αιγόκερως

Ευνοούνται οι επαφές, οι γνωριμίες καθώς και οι υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών. Η κοινωνικότητα σας θα είναι ανεβασμένη και μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές διασκεδάζοντας με φίλους και καλή παρέα. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο μέσα από ευχάριστες εξελίξεις και ευνοϊκές συνθήκες για τους περισσότερους από εσάς αρκεί να το επιδιώξετε. Προτιμήστε τον ήρεμο διάλογο για να λύσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Φροντίσετε να κάνετε καινούργια πράγματα μαζί του, για να ανανεώσετε την σχέση σας.

Υδροχόος

Θα έχετε πολλές κατακτήσεις αυτή την περίοδο και η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα. Θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα, να ξεκαθαρίσετε με τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας και να βάλλετε σε τάξη την ζωή σας. Ορισμένοι απο εσάς θα ξοδέψετε χρήματα για να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Παράλληλα θα έχετε προτάσεις από φίλους για διασκεδάσεις και κοντινές αποδράσεις. Τώρα προσπαθήστε να εκτιμήσετε τις καταστάσεις ώστε να κάνετε μία ασφαλή πρόβλεψη και να ενεργήσετε ανάλογα.

Ιχθείς

Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να προκύψουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας και να φτάσετε σε συγκρούσεις. Φανείτε υπομονετικοί, τα πράγματα θα βελτιωθούν από το τέλος του μήνα και μετά. Φροντίστε μόνο να μην αποκαλύπτετε σε τρίτους τις παράλληλες σχέσεις σας και γενικότερα συμμορφωθείτε. Φροντίστε να φτιάξτε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας και να βάλετε προτεραιότητες στα θέματα που σας απασχολούν, γιατί θα αυξηθούν οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας. Χρειάζεται να έχετε υπομονή και σιγά- σιγά θα δείτε να στρώνουν τα πράγματα.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ