Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του βρέφους στην Πάτρα: Ηταν στην κατάψυξη επί τρεις ημέρες - iefimerida.gr

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του βρέφους στην Πάτρα: Ηταν στην κατάψυξη επί τρεις ημέρες

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του βρέφους στην Πάτρα: Ηταν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες του φρικιαστικού εγκλήματος που συνέβη στην Πάτρα με θύμα ένα μωρό μόλις δύο μηνών. Οπως αποκαλύπτεται η 31χρονη μητέρα του παιδιού έριξε στο πάτωμα το περασμένο Σάββατο το παιδί της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και αντί να το πάει στο νοσοκομείο το άφησε να ξεψυχήσει και στη συνέχεια το έβαλε στην κατάψυξη.

Οπως όλα δείχνουν το πρωί του περασμένου Σαββάτου το μωρό έπεσε στο πάτωμα με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι. Η 31χρονη μητέρα αντί να καλέσει σε βοήθεια το άφησε να ξεψυχήσει και λίγο αργότερα το έβαλε στην κατάψυξη. Αλλες πηγές, πάντως, αναφέρουν ότι η μητέρα του βρέφους είπε στους αστυνομικούς ότι το χτύπησε με τα ίδια της τα χέρια.

Ο πατέρας του παιδιού την ώρα που συνέβη το δυστύχημα δεν βρισκόταν στο σπίτι. Οπως αναφέρουν πληροφορίες σε τοπικά μέσα ενημέρωσης της Πάτρας ο άνδρας έλειπε από την περασμένη Πέμπτη και επέστρεψε στο σπίτι του την Τρίτη και το βρήκε νεκρό. Μάλιστα, ήταν αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με το PatrasTimes, η 31χρονη είχε παντρευτεί παλαιότερα τον αδελφό του σημερινού της άνδρα, o οποίος πριν από μερικά χρόνια, είχε βρεθεί νεκρός σε ποτάμι της περιοχής της Χαλανδρίτσας, δίχως όμως να έχει διαλευκανθεί αν επρόκειτο για ατύχημα, δολοφονία ή αυτοκτονία.

Η οικογένεια, όπως σημειώνει η ίδια πηγή, έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις αστυνομικές Αρχές τόσο για χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά και πολλές κλοπές και διαρρήξεις στην Πάτρα και τα περίχωρα, ενώ η ίδια η γυναίκα αλλά και μέλη της οικογένειας έχουν επιβαρυμένο ιστορικό ψυχικής υγείας και κάποιοι μάλιστα έχουν νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ